Magazin online de juc─ârii din lemn

Trenule╚Ťe din lemn

O lume ├«ndr─âgit─â de copii, dar nu numai, este cea a trenule╚Ťelor. Zicem, ÔÇŁnu numaiÔÇŁ, pentru c─â ╚Ötim, c─â mul╚Ťi adul╚Ťi au hobby-ul de a culege trenule╚Ťe. Copii se pot juca cu aceste seturi timp ├«ndelungat, pentru c─â trenule╚Ťele pot ├«nso╚Ťi fiecare faz─â de dezvoltare a jocului.
La ├«nceputul copil─âriei cei mici au nevoie de trenule╚Ťe care se pot ├«mpinge sau trage- faza de manipula╚Ťie a jocului – ╚Öi s─â nu aib─â elemente mici care se pot ├«nghi╚Ťi u╚Öor.

├Än jurul v├órstei de 3-4 ani apare la copii faza jocurilor de construc╚Ťii, sigur este vorba despre construc╚Ťii simple, tot cu elemente mai mari pentru siguran╚Ťa copiilor. Pentru aceast─â faz─â recomand─âm trenule╚Ťele din lemn demontabile, colorate, uneori ornate cu figuri diverse. Vagoanele acestora, se separ─â ╚Öi ei, copii sunt nevoi╚Ťi ├«n decursul jocului s─â depun─â un efort pentru pentru a ├«mbina elementele corespunz─âtor. Astfel li se dezvolt─â abilit─â╚Ťile motrice fine. ├Än perioada aceasta apare jocul de rol, trenule╚Ťele devin instrumente, copiii vor intra ├«n rolurile de mecanici sau c─âl─âtori.
Adev─âratele construc╚Ťii apar ├«n jurul v├órstei de 6-7 ani, atunci se construiesc din mai multe elemente (uneori mult peste 100). ├Än magazinul nostru online avem

colec╚Ťii de trenulete

din mai multe piese și avem și elemente de construit separat, care se potrivesc cu acelea din seturi. Odată cumpărat un

set de trenule╚Ťe

poate fi ├«ntregit. Copii se bucur─â s─â aib─â colec╚Ťii de trenule╚Ťe din lemn, deoarece ele sunt rezistente, frumoase, bine finisate. Jocul cu prietenii pe o mas─â de teren cu ╚Öine, macazuri, g─âri ╚Öi trenule╚Ťe pe poduri poate oferi ├«nceputul adev─âratelor prietenii.

[ux_products cat=”colectie-de-trenulete” products=”12″ out_of_stock=”exclude”]


Related Posts