Trenuleț din lemn

Trenuletele din lemn

fac parte din categoria jucăriilor îndrăgite de fiecare copil, indiferent de sex. Trenulețele demontabile cu accesorii care se pot îmbina în mai multe feluri oferă prilej de joc în familie sau în grădinițe laolaltă. Având un tren, copilul se poate urca pe aripile fanteziei, poate călători, poate transporta obiecte, poate vizita locuri dorite sau chibzuite de el. De câte ori se aude, că copii în toi de iarnă joacă că pleacă la mare – nu este de mirare că exact acolo, unde au fost ei, sau unde doresc să meargă, pentru că auinformații despre anumit loc de la prieteni sau alte surse. Se întâmplă, că copii din grădinițe joacă zile în șir acel joc cu trenulețul de lemn, pe care l-au început și-l extind zi cu zi introducând noi elemente de joc.
Trenulețele demontabile, care se desfac pe bucățele și se reconstruiesc reprezintă totodată șio provocare de construcție, de refacerea formei inițiale sau de crearea unei noi combinații.
Seturile de

trenulete din lemn

care au mai multe trenuri, dar și șine, macazuri, poduri, deschid mintea copilului.Este nevoie de gândire, de previzualizarea construcției pe nivelul gândirii. Acest lucru ridică seturile de trenulețe din lemn la nivelul jucăriilor educative de calitate.
Intersecții, macazuri și șine bine finisate fac pe copii să construiască piste pentru trenulețele de lemn incluzând și elemente din peisajul cotidian, cum ar fi căsuțe, gări, figurine omenești care pot primi diferite roluri.
Pentru cei mici recomandăm trenulețele care circulă și fără șine, pentru copii mai mari care pot construi piste, recomandăm seturile de trenulețe și accesoriile aferente.Trenulețe din lemn