Magazin online de juc─ârii din lemn

Trenule╚Ť din lemn

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”135″ products=”16″ show=”onsale” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”] [divider width=”small”]

Trenuletele din lemn

fac parte din categoria juc─âriilor ├«ndr─âgite de fiecare copil, indiferent de sex. Trenule╚Ťele demontabile cu accesorii care se pot ├«mbina ├«n mai multe feluri ofer─â prilej de joc ├«n familie sau ├«n gr─âdini╚Ťe laolalt─â. Av├ónd un tren, copilul se poate urca pe aripile fanteziei, poate c─âl─âtori, poate transporta obiecte, poate vizita locuri dorite sau chibzuite de el. De c├óte ori se aude, c─â copii ├«n toi de iarn─â joac─â c─â pleac─â la mare – nu este de mirare c─â exact acolo, unde au fost ei, sau unde doresc s─â mearg─â, pentru c─â auinforma╚Ťii despre anumit loc de la prieteni sau alte surse. Se ├«nt├ómpl─â, c─â copii din gr─âdini╚Ťe joac─â zile ├«n ╚Öir acel joc cu trenule╚Ťul de lemn, pe care l-au ├«nceput ╚Öi-l extind zi cu zi introduc├ónd noi elemente de joc.
Trenule╚Ťele demontabile, care se desfac pe buc─â╚Ťele ╚Öi se reconstruiesc reprezint─â totodat─â ╚Öio provocare de construc╚Ťie, de refacerea formei ini╚Ťiale sau de crearea unei noi combina╚Ťii.
Seturile de

trenulete din lemn

care au mai multe trenuri, dar ╚Öi ╚Öine, macazuri, poduri, deschid mintea copilului.Este nevoie de g├óndire, de previzualizarea construc╚Ťiei pe nivelul g├óndirii. Acest lucru ridic─â seturile de trenule╚Ťe din lemn la nivelul juc─âriilor educative de calitate.
Intersec╚Ťii, macazuri ╚Öi ╚Öine bine finisate fac pe copii s─â construiasc─â piste pentru trenule╚Ťele de lemn incluz├ónd ╚Öi elemente din peisajul cotidian, cum ar fi c─âsu╚Ťe, g─âri, figurine omene╚Öti care pot primi diferite roluri.
Pentru cei mici recomand─âm trenule╚Ťele care circul─â ╚Öi f─âr─â ╚Öine, pentru copii mai mari care pot construi piste, recomand─âm seturile de trenule╚Ťe ╚Öi accesoriile aferente.[button text=”Trenule╚Ťe din lemn” link=”http://jucariionline.eu/categorie-produs/vehicule/colectie-de-trenulete/”]

Related Posts