TRENULE, TRENUȚULE!

De când trenul a făcut apariția în lume,

trenuletele din lemn

sunt eternele jucării ale copiilor. La început ele au fost create de tătici și bunici pentru cei dragi, apoi de fabricanții de jucării. În zilele noastre trenulețele jucării au ajuns la o calitate extra-superioară, mai mult, unele trenulețe se fabrică direct pentru colecționari și sunt adevărate creații ale tehnologiei moderne. În ciuda acestui fapt, și copii de azi se atașează mai mult de trenulețele din lemn robuste, se joacă cu ele cu mult drag.
Acum, la sfârșit de vară, copii mai au în inimi și în minți experiențele vacanței petrecute cu părinți. Poate unii au reușit să călătorească și cu trenul, alții doar au văzut diferite tipuri de trenuri în realitatea lor. Atunci este timpul aprovizionării – dacă nu au deja – unor trenulețe din lemn care pot readuce experiențele verii. Atunci, a venit timpul, să alegeți pentru copii un trenuleț cu care ei vor zbura peste văi și munți cu ajutorul imaginației lor creatoare. Toți copii se pot juca cu trenulețe, fie că au văzut în realitate sau doar în filme.
Cum să alegem un trenuleț pentru copilul nostru? Ce fel de criterii să avem în vedere? În primul rând vârsta copilului.
Pentru cei mici este bine să alegem trenulețe simple, cu câteva vagoane, care sunt demontabile, cară piese pentru construcții sau animale, sau doar sunt trenulețe de transport pentru persoane. Dacă tema trenului a intrat în aria de interes al copilului, putem să introducem și alte jucării educative care se leagă de tren, cum ar fi puzzle-urile cu tren, cuburile cu povești sau jucăriile de condus bile cu tren.
Dacă copilul este mai mare, sunt recomandate

seturile de trenulete din lemn

, care au și alte accesorii, cum ar fi șinele, macazurile, podurile, gările etc., totodată pot fi completate oricând cu piese care se găsesc separat. Seturile diferă la preț și la numărul pieselor. La magazinul online de jucării Lester se găsesc seturi de 22, 35, 63, 100, 130 elemente.
Vizitați magazinul, și veți putea alege din mai multe oferte. Dacă v-ați hotărât, comandați comod jucăriile alese, le veți primi acasă. Dacă comanda dumneavoastră are valoarea de cel puțin 189 ron, beneficiați de transport gratuit.

trenulete din lemn