Magazin online de juc─ârii din lemn

TRENULE, TRENUȚULE!

[ux_products type=”masonry” cat=”135″ products=”16″ orderby=”sales” order=”asc” show=”onsale” out_of_stock=”exclude”]

De c├ónd trenul a f─âcut apari╚Ťia ├«n lume,

trenuletele din lemn

sunt eternele juc─ârii ale copiilor. La ├«nceput ele au fost create de t─âtici ╚Öi bunici pentru cei dragi, apoi de fabrican╚Ťii de juc─ârii. ├Än zilele noastre trenule╚Ťele juc─ârii au ajuns la o calitate extra-superioar─â, mai mult, unele trenule╚Ťe se fabric─â direct pentru colec╚Ťionari ╚Öi sunt adev─ârate crea╚Ťii ale tehnologiei moderne. ├Än ciuda acestui fapt, ╚Öi copii de azi se ata╚Öeaz─â mai mult de trenule╚Ťele din lemn robuste, se joac─â cu ele cu mult drag.
Acum, la sf├ór╚Öit de var─â, copii mai au ├«n inimi ╚Öi ├«n min╚Ťi experien╚Ťele vacan╚Ťei petrecute cu p─ârin╚Ťi. Poate unii au reu╚Öit s─â c─âl─âtoreasc─â ╚Öi cu trenul, al╚Ťii doar au v─âzut diferite tipuri de trenuri ├«n realitatea lor. Atunci este timpul aprovizion─ârii – dac─â nu au deja – unor trenule╚Ťe din lemn care pot readuce experien╚Ťele verii. Atunci, a venit timpul, s─â alege╚Ťi pentru copii un trenule╚Ť cu care ei vor zbura peste v─âi ╚Öi mun╚Ťi cu ajutorul imagina╚Ťiei lor creatoare. To╚Ťi copii se pot juca cu trenule╚Ťe, fie c─â au v─âzut ├«n realitate sau doar ├«n filme.
Cum s─â alegem un trenule╚Ť pentru copilul nostru? Ce fel de criterii s─â avem ├«n vedere? ├Än primul r├ónd v├órsta copilului.
Pentru cei mici este bine s─â alegem trenule╚Ťe simple, cu c├óteva vagoane, care sunt demontabile, car─â piese pentru construc╚Ťii sau animale, sau doar sunt trenule╚Ťe de transport pentru persoane. Dac─â tema trenului a intrat ├«n aria de interes al copilului, putem s─â introducem ╚Öi alte juc─ârii educative care se leag─â de tren, cum ar fi puzzle-urile cu tren, cuburile cu pove╚Öti sau juc─âriile de condus bile cu tren.
Dac─â copilul este mai mare, sunt recomandate

seturile de trenulete din lemn

, care au ╚Öi alte accesorii, cum ar fi ╚Öinele, macazurile, podurile, g─ârile etc., totodat─â pot fi completate oric├ónd cu piese care se g─âsesc separat. Seturile difer─â la pre╚Ť ╚Öi la num─ârul pieselor. La magazinul online de juc─ârii Lester se g─âsesc seturi de 22, 35, 63, 100, 130 elemente.
Vizita╚Ťi magazinul, ╚Öi ve╚Ťi putea alege din mai multe oferte. Dac─â v-a╚Ťi hot─âr├ót, comanda╚Ťi comod juc─âriile alese, le ve╚Ťi primi acas─â. Dac─â comanda dumneavoastr─â are valoarea de cel pu╚Ťin 189 ron, beneficia╚Ťi de transport gratuit.

[ux_image id=”9320″ link=”http://jucariionline.eu/categorie-produs/vehicule/colectie-de-trenulete/”]

 

Related Posts