Stand pentru magazine

Cunoașterea anumitor tehnici poate duce la o creștere semnificativă a vânzărilor realizate de comercianți. Specialiștii spun că, aproximativ 40% din cumpărături se realizează spontan, la raft. Tehnica de cross-selling propune vânzarea către un client existent a unor produse adiționale. Aceste produse pot aparține și unei terțe firme și pot fi vândute în calitate de revânzător. De obicei aceste produse sunt folosite pentru a crește profiturile per client sau pentru a întări relația cu clientul respectiv. Cross-selling pentru clienții existenți reprezintă cea mai importantă sursă de a obține venituri suplimentare.
Magazinul online de jucării Lester îți pune la dispoziție un stand de mici dimensiuni cu peste 100 de produse pentru cross-selling. Standul conține produse adorate de copii: jucării de lemn, creioane cu modele de animale, accesorii pentru păr, brățări și coliere pentru copii, brelocuri viu colorate, yoyo-uri, ștampiluțe. Iată cele mai frecvente întrebări și răspunsurile aferente despre acest stand cu jucării.
Stand pentru magazine cu jucării
De ce aș expune standul?
Costurile pentru câștigarea unui client nou sunt mult mai mari decât pentru creșterea profitului pe un client actual. Printr-un efort minim poți să îți crești veniturile realizate. Ce copil nu ar vrea să aibă creioane cu capăt în formă de animal, yoyo-uri sau ce fetiță nu ar vrea să aibă brățări și coliere colorate? Tot ce trebuie să faci este să expui într-un loc vizibil standul și aceasta o să atragă atenția cu siguranță!
Pentru ce tipuri de comercianți este ideal?
Acest stand o să genereze venituri suplimentare pentru orice comerciant, dar în baza experienței noastre recomandăm în mod deosebit pentru magazine de jucării, magazine alimentare, librării, magazine de papetărie și birotică.

Unde aș putea expune standul?
Specialiștii susțin că zona casei de marcat generează vânzări semnificative. La case este indicat să fie expuse produsele cu dimensiuni mici, plasate în standuri de dimensiuni mici, special destinate. Dimensiunile standului nostru de jucării sunt de 30 cm x 50 cm, astfel poate fi expusă cu ușurință în zona casei de marcat. Standul poate fi și agățată. Acest amplasament o să atragă privirea consumatorilor cu siguranță.

Care este valoarea produselor?
Valoarea recomandată de vânzăre a produselor este între 3-8 lei bucata, asigurând o marjă de profit competitiv. Valoarea produselor fiind relativ mică, părinții vor fi mai ușor de convinși de către copii despre importanța yoyo-urilor, brățărilor și accesoriilor. De multe ori părinții cumpără mici cadouri pentru copii în drum spre acasă, o mică jucărie expusă la vedere în magazin o să fie soluția perfectă pentru ei.
Clienții tăi o să fie recunoscători pentru acoperirea și acestor nevoi, pentru reducerea timpului petrecut în trafic de la un magazin la altul. Contactează-ne acum pentru detalii și exploatează potențialul magazinului tău!

Stand pentru magazine cu jucării