Cunoa╚Öterea anumitor tehnici poate duce la o cre╚Ötere semnificativ─â a v├ónz─ârilor realizate de comercian╚Ťi. Speciali╚Ötii spun c─â, aproximativ 40% din cump─âr─âturi se realizeaz─â spontan, la raft. Tehnica de cross-selling propune v├ónzarea c─âtre un client existent a unor produse adi╚Ťionale. Aceste produse pot apar╚Ťine ╚Öi unei ter╚Ťe firme ╚Öi pot fi v├óndute ├«n calitate de rev├ónz─âtor. De obicei aceste produse sunt folosite pentru a cre╚Öte profiturile per client sau pentru a ├«nt─âri rela╚Ťia cu clientul respectiv. Cross-selling pentru clien╚Ťii existen╚Ťi reprezint─â cea mai important─â surs─â de a ob╚Ťine venituri suplimentare.
Magazinul online de juc─ârii Lester ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie un stand de mici dimensiuni cu peste 100 de produse pentru cross-selling. Standul con╚Ťine produse adorate de copii: juc─ârii de lemn, creioane cu modele de animale, accesorii pentru p─âr, br─â╚Ť─âri ╚Öi coliere pentru copii, brelocuri viu colorate, yoyo-uri, ╚Ötampilu╚Ťe. Iat─â cele mai frecvente ├«ntreb─âri ╚Öi r─âspunsurile aferente despre acest stand cu juc─ârii.
Stand pentru magazine cu juc─ârii
De ce aș expune standul?
Costurile pentru c├ó╚Ötigarea unui client nou sunt mult mai mari dec├ót pentru cre╚Öterea profitului pe un client actual. Printr-un efort minim po╚Ťi s─â ├«╚Ťi cre╚Öti veniturile realizate. Ce copil nu ar vrea s─â aib─â creioane cu cap─ât ├«n form─â de animal, yoyo-uri sau ce feti╚Ť─â nu ar vrea s─â aib─â br─â╚Ť─âri ╚Öi coliere colorate? Tot ce trebuie s─â faci este s─â expui ├«ntr-un loc vizibil standul ╚Öi aceasta o s─â atrag─â aten╚Ťia cu siguran╚Ť─â!
Pentru ce tipuri de comercian╚Ťi este ideal?
Acest stand o s─â genereze venituri suplimentare pentru orice comerciant, dar ├«n baza experien╚Ťei noastre recomand─âm ├«n mod deosebit pentru magazine de juc─ârii, magazine alimentare, libr─ârii, magazine de papet─ârie ╚Öi birotic─â.

Unde aș putea expune standul?
Speciali╚Ötii sus╚Ťin c─â zona casei de marcat genereaz─â v├ónz─âri semnificative. La case este indicat s─â fie expuse produsele cu dimensiuni mici, plasate ├«n standuri de dimensiuni mici, special destinate. Dimensiunile standului nostru de juc─ârii sunt de 30 cm x 50 cm, astfel poate fi expus─â cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n zona casei de marcat. Standul poate fi ╚Öi ag─â╚Ťat─â. Acest amplasament o s─â atrag─â privirea consumatorilor cu siguran╚Ť─â.

Care este valoarea produselor?
Valoarea recomandat─â de v├ónz─âre a produselor este ├«ntre 3-8 lei bucata, asigur├ónd o marj─â de profit competitiv. Valoarea produselor fiind relativ mic─â, p─ârin╚Ťii vor fi mai u╚Öor de convin╚Öi de c─âtre copii despre importan╚Ťa yoyo-urilor, br─â╚Ť─ârilor ╚Öi accesoriilor. De multe ori p─ârin╚Ťii cump─âr─â mici cadouri pentru copii ├«n drum spre acas─â, o mic─â juc─ârie expus─â la vedere ├«n magazin o s─â fie solu╚Ťia perfect─â pentru ei.
Clien╚Ťii t─âi o s─â fie recunosc─âtori pentru acoperirea ╚Öi acestor nevoi, pentru reducerea timpului petrecut ├«n trafic de la un magazin la altul. Contacteaz─â-ne acum pentru detalii ╚Öi exploateaz─â poten╚Ťialul magazinului t─âu!
[row]

Stand pentru magazine cu juc─ârii