Magazin online de jucării din lemn

Și bunicii se joacă cu noi

În zilele noastre copiii sunt înconjurați de jucării fantastice care acționează prin apăsarea unor butoane, sunt din material plastic, nesănătoase, nu cer nici o mișcare sau gândire creativă din partea copilului. Părinții deștepți se gândesc cu nostalgie la copilăria lor și doresc să se întoarcă la jocuri și jucării naturale, sănătoase, durabile, la mișcări care au contribuit la creșterea lor. În fruntea jucăriilor care se găsesc și azi nestricate sunt cele din lemn. Când până și visurile sunt din material plastic e o răcorire pentru suflet să ne întoarcem la

jucariile din lemn

. Acestea asigură teren pentru folosirea fanteziei, a creativității pentru ca cei mici să se schimbe, să se înnoiască conform particularităților de vârstă.  Copiii primesc în cadou jucării reclame TV care ajung repede într-o cutie sau la gunoi fiind schimbate de altele mai sofisticate, mai strălucitoare. Jucăriile din lemn sunt altfel pentru că dau ocazie la mișcări, la jocuri pe rolulri, sunt unice, personale, durabile, sănătoase.  Mânuțele pufoase ale celor mici pipăie, ating cu plăcere

jucariile din lemn

și întâmplător dacă ajung într-un colț uitat al cutiei de jucării provocă și mai mare bucurie când mai târziu copilul le descoperă văzând că nu s-au stricat, nu s-au schimbat.

Jucariile din lemn

au o răbdare fantastică. Au trăit și în viața străbunicilor noștri, funcționează, sunt iubite și folosite de către mai multe generații. Copiii sunt atraș de armonia dată de culorile naturale sau nețipătoare, de atingerea plăcută.  Magazinul nostru online oferă celor mici, și celor mari cu suflet de copil o gamă largă de jucării din lemn.  O bucată preferată de copii este un camion bascualnt colorat. Să ne închipuim că un băiețel umplă basculanta cu dulcuri și astfel mașina fuge și mai interesant pe covorul camerei.
Camion basculant colorat

Camion basculant colorat

  Pentru copiii dumneavoastră puteți alege: mașinuță de pompieri demontabilă, camion demontabil, cisternă demontabilă, ambulanță demontabilă care se găsesc în magazinul nostru online
Mașinuțe

Mașinuțe

Vă oferim bastoane rumba, zornăitoare sau xilofoane din ies melodii care lipește de covor timp de mai multe ore micuții dumneavoastră.  Noi avem jucării din lemn clasice, folosite cu aceste forme și culori și anii 60. Avem seturi de cubrui de construit natur și colorate.
Cub de constuit din 100 piese

Cub de constuit din 100 piese

  Pentru fetițe putem să oferim căsuțe de păpuși de două feluri: cu 5 tipuri de mobilă și 2 păpuși de lemn; cu parter, etaj și mansardă.  Căluțul balansoar ar trebui să intre în fiecare casă și dacă gazda lui a crescut ajunge înrt-o cutie în magazie sau în pod așteptând cu răbdare să fie preferatul noii generații. 
Căluț balansoar colorat

Căluț balansoar colorat

Fotbal cu nasturi este o jucărie tradițională foatre bună pentru a apropia și mai mult un grup de prieteni sau pe tatăl cu fiul.
Fotbal cu nasturi

Fotbal cu nasturi

Magazinul nostru online oferă pentru dumneavoastră multe tipuri de jucării din lemn și aveți transport gratuit pentru comzile peste 189 RON, pentru valoare mai mică costul transporului este 16 RON.

Related Posts