Magazin online de juc─ârii din lemn

Set de cuburi de construit colorate

[ux_image_box img=”3287″ link=”https://www.jucariionline.eu/produse/set-cuburi-de-construit-colorate/”]

Set de cuburi de construit colorate din 100 de piese

  • viu colarat – setul de cuburi din 100 piese este un set „must-have” pentru toti copii cu mintea activa. Acest set de construit cuprinde 100 de forme individuale din lemn si ofera distractie de neuitat pentru copii si prietenii lor!
  • perfect pentru stimularea creativitatii – aceste cuburi de lemn de inalta calitate reprezinta o modalitate excelenta de a incuraja creativitatea, de a extinde mintea imaginativa a copiilor
  • gama larga de forme si dimensiuni – fiecare set este alcatuit dintr-o gama larga de forme, dimensiuni si cuburi de lemn colorate, oferind optiuni maxime pentru a crea structuri uimitoare, turnuri, etc.
  • recomandat pentru copii de la 3 ani – cuburile noastre din lemn sunt extrem de populare. Datorita dimensiunilor mici si a naturii acestor blocuri de joaca din lemn, pentru siguranta copilului dumneavoastra, acestea sunt recomandate numai copiilor de 3 ani si peste.
[/ux_image_box] [button text=”cumpara acum” expand=”true” link=”https://www.jucariionline.eu/produse/set-cuburi-de-construit-colorate/”]

Related Posts