Promoții

Sărbătorim împreună Ziua Internațională a Animalelor

Ai știut că 4 octombrie este Ziua Mondială a Animalelor? Ziua animalelor a fost sărbătorită pentru prima dată în 1931, ca o modalitate de a atrage atenția asupra situației speciilor pe cale de dispariție.Această zi a evoluat într-o zi specială pentru a onora toate animalele din lume, indiferent de naționalitatea, religia, credința, sau convingerile politice ale celor care sărbătoresc. Ziua Mondială a Animalelor este o zi de sărbătoare pentru oricine din lume căruia îi pasă de animale.

Sărbătorim împreună Ziua Internațională a Animalelor

Nu trebuie să fi un activist ca să sărbătorești păsările planetei, albinele și toate celelalte creaturi cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor. Ca ființe umane, suntem vecini și prieteni cu aceste creaturi, astfel este responsabilitatea noastră să le protejăm, încât generațiile viitoare să se poată bucura de acestea. Creșterea gradului de conștientizare poate duce la bunăstarea animalelor în întreaga lume.

Pentru a sărbători Ziua Internațională a Animalelor din acest an,

magazinul online de jucarii Lester

, oferă o reducere de 10% pentru toate

jucariile cu animale

din stoc. Jucăriile ecologice comercializate de noi nu conțin substanțe chimice, astfel fabricarea lor nu este nocivă pentru mediu. Chiar șivopselele folosite pentru colorarea jucăriilor sunt non-toxice. Pentru ca jucăriile să nu afecteze sănătatea și habitatul animalelor, dar nici a copiilor tăi, cel mai sigur este să optezi pentru jucării ecologice, care sunt fabricate din materiale naturale, precum lemnul.

Părinţii grijulii pot opta pentru

jucariile din lemn

la preţuri prietenoase. Folosește codul de cupon: „z-animalelor” pentru a beneficia de o reducere de 10% pentru toată gama de

animale de jucarii

până în data de 11 octombrie 2015. Beneficiezi de transport gratuit la comenzile de peste 189 lei. Click aici pentru gama completă de jucării cu animale.
Încurajăm pe toată lumea să folosească această zi specială pentru comemorarea iubirii și respectului pentru animale. Este ziua ideală să reamintim copii noștrii să fie buni cu Mama Natură!

[ux_products type=”normal” cat=”jucarii-cu-animale” products=”12″ orderby=”rand” out_of_stock=”exclude”]

Related Posts