Promoții

Săptămâna căluților balansoar

Dedicăm o săptămână jucăriei mult îndrăgite de copii mici, și anume c

calutului balansoar

. În ajunul crăciunului Lester, magazin online de jucării vă oferă reduceri la căluții balansoarpână la30%.
Această jucărie deși pare simplă, în privința efectului asupra dezvoltării copilului este foarte importantă. Savanții au constatat că mișcarea de balansare armonizează dezvoltarea celor două emisfere cerebrale. Căluții la început pot funcționa ca scăunele, pot fi puse în mișcare de adulți, dar odată cu creșterea copiilor, ei vor fi cei care vor depune efort fizic serios pentru obținerea senzației îndrăgite de balansare.
Căluții balansoar sunt jucării mai vechi, ne amintesc de vremurile în care călăritul era o necesitate și copii de la mici erau crescuți să fie călăreți. Deși acest lucru s-a schimbat în timp, virtutea masculină se simte în jocul cu căluțul balansoar.

Foarte îndrăgite sunt

calutii balansoar din lemn

, care pot avea diferite forme și culori. Totul depinde de vârsta copilului care îl folosește: poate fi cu perniță moale, cu bare laterale de siguranță sau simple, fără aceste bare.
Senzația de bucurie a copiilor oferită de jocul cu căluțul balansoar nu are margini, și nu uitați: scopul este. Să creștem copii veseli!
Profitați de ofertele online, comandând comod și vă scutim și de transport: curierul va bate la ușa dumneavoastră cu coletul cu căluțul balansoar ales de dumneavoastră. Atenție! Acum fiecare căluț balansoar beneficiază de transport gratuit!