Retur

Dreptul de returnare a mărfii 

Garantăm dreptul de a vă retrage din contract și, prin urmare, returnarea bunurilor comandate, fără necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 14 zile de la data livrării.

Pentru încadrarea în termenul de 14 zile de reziliere a contractului, este suficientă expedierea declarației corespunzătoare înainte de expirarea lui la adresa Lester – jucării online, jud. Covasna, Târgu Secuiesc, str. Szőcs József, nr. 24. Rambursarea beneficiilor reciproce ale Părților trebuie să aibă loc imediat, sau cel târziu în termen de 10 zile de la data primirii de către Lester a declarației Cumpărătorului  de retragere din contractul de vânzare. Lester – jucării online poate amâna rambursarea plății primite de la Cumpărător până la primirea mărfii returnate   sau până la prezentarea de către Cumpărător a dovezii de returnare, în funcție de situația care se va produce prima.

Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie, la adresa:  jud. Covasna, Târgu Secuiesc, str. Szőcs József, nr. 24, cod postal: 525400. Articolele oferite ca set, se vor returna în întregime. Pentru a grăbi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregătit pentru returnare, care se poate descărca de pe site-ul Lester – jucării online. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură, dincolo de uzura necesară în limitele gestionării obișnuite a bunului achiziționat. În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură ce depășesc limitele gestionării obișnuite, Lester – jucării online poate percepe de la cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului, valoarea acestei compensații poate fi dedusă din prețul de vânzare care urmează a fi rambursat Cumpărătorului În caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul și neavenit.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor. Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea şi cu fotografia lui şi a fost returnat de către dumneavoastră prin intermediul Poştei Române. În cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi înapoiat. Suma datorată ca urmare a returnării produsului va fi expediată prin mandat poștal, prin transfer bancar în contul indicat sau în contul din care plata a fost făcută prin card.

În cazul în care Lester – jucării online nu își va realiza obligațiile privind livrarea tuturor produselor comandate în timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită in 10 zile din momentul efectuării returului, prin cont bancar (notați contul IBAN în spațiul corespunzător, pe documentul de restituire) sau prin mandat poștal (adresa de expediere trebuie sa corespundă cu cea din buletinul dumneavoastră).

Descărcați aici:

Echipa Lester – Jucării online

Contact: tel 0741403354, e-mail: contact@jucariionline.eu

Jocuri Woody srl, ro 31364079,  j14/51/14.03.2013.

jud. Covasna, mun. Târgu Secuiesc, str. Szőcs József, nr. 24

Magazin online de jucării de calitate