Dreptul de returnare a m─ârfii 

Garantăm dreptul de a vă retrage din contract și, prin urmare, returnarea bunurilor comandate, fără necesitatea de a specifica motivul acesteia. Contractul se poate rezilia în 14 zile de la data livrării.

Pentru ├«ncadrarea ├«n termenul de 14 zile de reziliere a contractului, este suficient─â expedierea declara╚Ťiei corespunz─âtoare ├«nainte de expirarea lui la adresa Lester – juc─ârii online, jud. Covasna, T├órgu Secuiesc, str. Sz┼Ĺcs J├│zsef, nr. 24. Rambursarea beneficiilor reciproce ale P─âr╚Ťilor trebuie s─â aib─â loc imediat, sau cel t├órziu ├«n termen de 10 zile de la data primirii de c─âtre Lester a declara╚Ťiei Cump─âr─âtorului ┬áde retragere din contractul de v├ónzare. Lester – juc─ârii online poate am├óna rambursarea pl─â╚Ťii primite de la Cump─âr─âtor p├ón─â la primirea m─ârfii returnate ┬á sau p├ón─â la prezentarea de c─âtre Cump─âr─âtor a dovezii de returnare, ├«n func╚Ťie de situa╚Ťia care se va produce prima.

Produsele se vor expedia pe cheltuial─â proprie, la adresa:┬á jud. Covasna, T├órgu Secuiesc, str. Sz┼Ĺcs J├│zsef, nr. 24, cod postal: 525400. Articolele oferite ca set, se vor returna ├«n ├«ntregime. Pentru a gr─âbi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul preg─âtit pentru returnare, care se poate desc─ârca┬áde pe site-ul Lester – juc─ârii online. Bunurile returnate trebuie s─â fie intacte ╚Öi s─â nu prezinte semne de uzur─â, dincolo de uzura necesar─â ├«n limitele gestion─ârii obi╚Önuite a bunului achizi╚Ťionat. ├Än caz de returnare a bunului deteriorat sau care poart─â semne de uzur─â ce dep─â╚Öesc limitele gestion─ârii obi╚Önuite, Lester – juc─ârii online poate percepe de la cump─âr─âtor o compensa╚Ťie care s─â acopere costul deterior─ârii sau uzurii bunului, valoarea acestei compensa╚Ťii poate fi dedus─â din pre╚Ťul de v├ónzare care urmeaz─â a fi rambursat Cump─âr─âtorului ├Än caz contrar, acesta este considerat ca fiind nul ╚Öi neavenit.

V─â rug─âm s─â respecta╚Ťi termenul prev─âzut pentru returnare ╚Öi s─â ne informa╚Ťi cu privire la realizarea return─ârii produselor.

V─â rug─âm s─â p─âstra┼úi dovada de returnare p├ón─â la ├«ncheierea procesului de analizare a eventualei reclama┼úii, iar ├«n cazul produselor returnate, p├ón─â la momentul ramburs─ârii banilor. Costul de returnare va fi ├«napoiat ├«n cazul ├«n care produsul prezint─â defec┼úiuni, nu este cel comandat de dumneavoastr─â, nu corespunde cu descrierea ┼či cu fotografia lui ┼či a fost returnat de c─âtre dumneavoastr─â prin intermediul Po┼čtei Rom├óne. ├Än cazul ├«n care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi ├«napoiat. Suma datorat─â ca urmare a return─ârii produsului va fi expediat─â prin mandat po╚Ötal, prin transfer bancar ├«n contul indicat sau ├«n contul din care plata a fost f─âcut─â prin card.

├Än cazul ├«n care Lester – juc─ârii online nu ├«╚Öi va realiza obliga╚Ťiile privind livrarea tuturor produselor comandate ├«n timp de 30 de zile, clientul are dreptul de a rezilia contractul cu efect imediat. Contravaloarea m─ârfii returnate va fi restituit─â in 10 zile din momentul efectu─ârii returului, prin cont bancar (nota╚Ťi contul IBAN ├«n spa╚Ťiul corespunz─âtor, pe documentul de restituire) sau prin mandat po╚Ötal (adresa de expediere trebuie sa corespund─â cu cea din buletinul dumneavoastr─â).

Desc─ârca╚Ťi aici:

Echipa Lester – Juc─ârii online

Contact: tel 0741403354, e-mail: contact@jucariionline.eu

Jocuri Woody srl, ro 31364079,  j14/51/14.03.2013.

jud. Covasna, mun. T├órgu Secuiesc, str. Sz┼Ĺcs J├│zsef, nr. 24

Magazin online de juc─ârii de calitate