Reduceri la jucării pentru fetițe

Reduceri la jucării pentru fetițe
Stoc epuizat

Jucării cu transport gratuit

Bucătărie pentru copii (roz)

475,00 lei
-14%

Jucării cu transport gratuit

Bucătărie pentru copii (verde-portocaliu)

464,00 lei 399,90 lei
-10%
621,00 lei 559,90 lei

Jucării cu animale

Insecte – tablă cu forme

41,00 lei

Bucătăria copiilor

Pizza cu accesorii

94,00 lei
-7%

Jucării cu transport gratuit

Plită mare portabilă

200,00 lei 187,00 lei
A venit și vremea reducerilor la jucăriile pentru fetițe! Se știe, că fetițele se joacă cu mult drag cu bucătăriile pentru copii, care au mărimea ajustată la mărimea copiilor. Aceste mici bucătării pot deveni centre de joc de creație pentru mai mulți copii, fie în familie, fie în grădinițe. Aici se vor petrece evenimente modelate din viața reală, evenimente care trebuie jucate de către copii prin imitație, pentru a putea fi înțelese. Bucătăriile pentru copii sunt echipate de obicei cu aragaz sau plită de gătit, cu chiuvetă, cu rafturi pentru ustensilele folosite, culorile folosite sunt vii, atrăgătoare pentru cei mici.
O altă categorie îndrăgită este cea a căsuțelor pentru păpuși cu tot mobilierul. Acum căsuța mare cu trei nivele s-a scos cu reducere, pentru a bucura fetițele, care de multe ori se joacă ore în șir și singuri cu această jucărie complexă.
Dar nu numia jucăriile de calibru mai mare beneficiază de reduceri, și jucării educative, cum sunt și cuburile cu povești sau jocul de căutarea formelor au intrat în această categorie, dar și jucării de tras haioase, cum sunt rățuștele, care formează o familie.
Alegeți cea mai potrivită opțiune pentru fetițele dumneavoastră, comenzile de peste 139 lei vor beneficia de transport gratuit la domiciliu.