Magazin online de juc─ârii din lemn

Puzzle din lemn pentru copii – Descoper─â oferta

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”alte-tipuri-de-puzzle” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Lumea puzzle-urilor a devenit în zilele noastre foarte vastă, datorită tehnicilor de fabricare cât mai moderne. O categorie relativ nouă este cea a

puzzle-urilor din lemn pentru copii

. Lemnul este un material extrem de bun pentru juc─âriile pentru copii, puzzle-urile din lemn – mai ales cele complexe – ├«ns─â au necesitat finisare exigent─â prin tehnologia modern─â.
Ast─âzi gama puzzle -urilor de lemn este foarte larg─â, de la puzzle-uri simple din lemn pentru copii mici, cu laturi drepte, cu elemente pu╚Ťine ├«ntr-un set, p├ón─â la puzzle-uri cu forme complexe pentru copii mai mari.
S─â vedem familia de

puzzle-uri din lemn, pentru copii

. Pentru cei mai mici exist─â puzzle-uri cu forme drepte, care func╚Ťioneaz─â ╚Öi ca juc─ârii de c─âutarea formelor. O alt─â juc─ârie tip puzzle este tot cu ram─â ╚Öi este puzzle-ul ├«n─âl╚Ťat: are forme pu╚Ťine, imagini cu contururi clare pentru a u╚Öura rezolvarea problemei de refacere a imaginii. Unele din acestea au imaginea ╚Öi pe suport, altele sunt ajutate doar de modelul conturului. Tot pentru micu╚Ťi sunt dedicate cuburile cu imagini – ╚Öi ele func╚Ťioneaz─â ca ╚Öi un puzzle 3D, iar pentru copii mai mari, de 5-6 ani exist─â acele puzzle-uri cu forme ciudate, care necesit─â mai mult─â concentra╚Ťie.

Related Posts