Puzzle din lemn pentru copii – Descoperă oferta

Lumea puzzle-urilor a devenit în zilele noastre foarte vastă, datorită tehnicilor de fabricare cât mai moderne. O categorie relativ nouă este cea a

puzzle-urilor din lemn pentru copii

. Lemnul este un material extrem de bun pentru jucăriile pentru copii, puzzle-urile din lemn – mai ales cele complexe – însă au necesitat finisare exigentă prin tehnologia modernă.
Astăzi gama puzzle -urilor de lemn este foarte largă, de la puzzle-uri simple din lemn pentru copii mici, cu laturi drepte, cu elemente puține într-un set, până la puzzle-uri cu forme complexe pentru copii mai mari.
Să vedem familia de

puzzle-uri din lemn, pentru copii

. Pentru cei mai mici există puzzle-uri cu forme drepte, care funcționează și ca jucării de căutarea formelor. O altă jucărie tip puzzle este tot cu ramă și este puzzle-ul înălțat: are forme puține, imagini cu contururi clare pentru a ușura rezolvarea problemei de refacere a imaginii. Unele din acestea au imaginea și pe suport, altele sunt ajutate doar de modelul conturului. Tot pentru micuți sunt dedicate cuburile cu imagini – și ele funcționează ca și un puzzle 3D, iar pentru copii mai mari, de 5-6 ani există acele puzzle-uri cu forme ciudate, care necesită mai multă concentrație.