Magazin online de jucării din lemn

Puzzle cu maner pentru copii

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”108″ products=”16″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Puzzle-urile cu maner pentru copii

sunt jucării dedicate celor mai mici protagoniști, începând de la un an, un an și jumătate. Aceste jucării sunt foarte utile nu numai pentru întregirea sau acumularea de cunoștințe, dar și pentru dezvoltarea capacității de observație și de îndemânare, a motricității fine și a coordinației ochi-mâini.

Jocurile cu puzzle-uri cu maner

sunt ocazii deosebite pentru copii de a se juca împreună cu părinții sau frații mai mari. Obiceiul acesta trebuie să prindă rădăcini încă în copilăria mică, și părinții trebuie să facă un obicei din acest lucru – așa învață și ei, cum va trebui să se comporte mai târziu chiar și în timpul primilor ani de școală, când vor învăța împreună.Jocul puzzle cu mâner pentru copii cunoaște o varietate mare de tematici dar și forme. Pornind de la acelea care au simple caracteristici de căutarea formelor (ex. „Animale domestice”, „Căsuță”, „Fermă”, „Mama și copilul”, „Puzzle muzical”). până la cele care întregesc forme ( ex. „Leu”, „Mașină”, „Băiețel – puzzle de îmbrăcat”) sau cele tematice (ex. „Toamnă”, „Primăvară”, „Ferma”).
Un copil mic obișnuit cu jocurile educative înțelepte va continua să caute provocările în jocuri în viitor

Related Posts