Magazin online de juc─ârii din lemn

Puzzle cu animale pentru copii

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”105″ products=”16″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Cele mai îndrăgite puzzle-uri pentru copii sunt cele cu imagini ale animalelor. De obicei aceste animale sunt alese din cele mai îndrăgite de copii, iar gradul de dificultate ale acestor puzzle-uri este foarte diferit. Așa se explică faptul, că puzzle-euri cu animale există pentru copii de la 1 an pană la vârste mai mari.

Puzzle-urile din lemn

sunt cele dedicate celor mai mici copii, aceste de fapt func╚Ťioneaz─â ╚Öi ca juc─ârii de c─âutarea formelor, deoarece au m├ónere ╚Öi forme specifice care s─â ajute copii la g─âsirea locului potrivit. Pentru copii de 2 ani deja sunt dedicate puzzle-uri care au suporturi ori rame cu model care s─â ajute re├«ntregirea formelor t─âiate ├«n 4-6-9 buc─â╚Ťi. Aceste forme deja necesit─â o concentrare mai ampl─â a copiilor. Acele forme care vizeaz─â doar c─âutarea unor elemente (cap-trunchi-picior, cap-trunchi) au un aport deosebit pentru acumularea de cuno╚Ötin╚Ťe dar ╚Öi pentru dezvoltarea aten╚Ťiei ╚Öi a capacit─â╚Ťii de concentra╚Ťie, precum ╚Öi dezvoltarea motorie fin─â a celor mici.

Related Posts