Magazin online de juc─ârii din lemn

5 motive pentru care s─â alegi juc─âriile din lemn

Brelocuri

Brelocuri

Joaca are un rol esen╚Ťial ├«n procesul de ├«nv─â╚Ťare ╚Öi ├«n dezvoltarea deprinderilor celor mici, astfel alegerea juc─âriilor potrivite nu este deloc un lucru de neglijat.

Jucariile din lemn

de calitate au multe beneficii educative, totodat─â aduc z├ómbete pe fe╚Ťele copiilor. Iat─â 5 motive pentru care s─â alegi juc─ârii de lemn. 1. ├Äncurajeaz─â creativitatea Prin simplicitatea lor, juc─âriile din lemn stimuleaz─â creativitatea ╚Öi imagina╚Ťia, acestea nu au butoane ╚Öi ecrane, copila╚Öul t─âu trebuie s─â le dea via╚Ť─â. Juc─âriile de lemn stimuleaz─â mintea copilului s─â inventeze propriile jocuri. Este extrem de important ca cei mici s─â dezvolte abilit─â╚Ťile de baz─â ├«n acest stadiu fragil al vie╚Ťii.

Juc─âriile educative din lemn

sunt ideale pentru a ├«nv─â╚Ťa pe copii s─â interac╚Ťioneze cu lumea ├«nconjur─âtoare ╚Öi s─â foloseasc─â mai mult imagina╚Ťia. 2. Sunt durabile Este un aspect foarte important, ca juc─âriile celor mici s─â fie robuste. Copiii au tendin╚Ťa s─â apase cu toat─â greutatea lor juc─âriile, s─â le tr├ónteasc─â cu putere. Juc─âriile de lemn sunt rezistente ╚Öi solide, fac fa╚Ť─â suprasolicit─ârilor, f─âr─â s─â se sparg─â. Aceste juc─ârii durabile, pot deservi mai multe genera╚Ťii de copii nes─âtuli de joac─â. Multe juc─ârii din lemn se transform─â ├«ntr-o mo╚Ötenire. 3. Au textur─â natural─â Copiii descoper─â mediul prin atingere ╚Öi observare. Juc─âriile din lemn aduc natura mai aproape, textura lor este pl─âcut─â la atingere ╚Öi stimuleaz─â sim╚Ťul tactil. ├Än zilele noastre, c├ónd suntem ├«nconjura╚Ťi de materiale artificiale, lemnul are un efect psihologic pozitiv, prin simpla atingere ╚Öi prin mirosul specific. Lemnul stimuleaz─â sim╚Ťurile, invit─â pe copii s─â exploreze lumea.
4. Sunt non-toxice Juc─âriile din lemn pentru copii nu con╚Ťin chimicale ╚Öi toxine, chiar ╚Öi vopselele folosite sunt non-toxice. Nu trebuie s─â faci griji, nici dac─â copila╚Öul t─âu gust─â juc─âriile preferate. Mai mult, juc─âriile din lemn nu au baterii, astfel cei mici trebuie s─â ├«mping─â, s─â trag─â juc─âria, dezvolt├ónd prin joac─â abilit─â╚Ťile motrice. 5.Sunt u╚Öoare de ├«ntre╚Ťinut Copiii au tendin╚Ťa s─â pun─â ├«n gur─â toate juc─âriile lor, astfel este important ca o juc─ârie s─â fie u╚Öor de cur─â╚Ťat. Juc─âriile din lemn nu au componente electronice, pot fi ╚Öterse cu o simpl─â c├órp─â umed─â. Mai mult, bacteriile se dezvolt─â mult mai greu pe suprafe╚Ťele din lemn. Alege juc─âriile de lemn ╚Öi vei fi pl─âcut surprins de reac╚Ťia prichindeilor. Lemnul este un materal viu, chiar ╚Öi dac─â a fost prelucrat─â, aduce via╚Ť─â ├«n joac─â. Modelul lemnului este unic la fiecare juc─ârie, care o s─â captiveze aten╚Ťia micilor exploratori. Juc─âriile de lemn au fost create ├«n func╚Ťie de etapele de dezvoltare ale celor mici, ├«n magazinul online de juc─ârii Lester g─âse╚Öti juc─âria ideal─â indiferent dac─â este vorba de un copil mai mare sau de unul mai mic. Cump─âr─â din

magazinul online de jucarii Lester

și beneficiezi de transport gratuit la comenzile de peste 189 lei!

Related Posts