5 motive pentru care să alegi jucăriile din lemn

Brelocuri
Brelocuri
Joaca are un rol esențial în procesul de învățare și în dezvoltarea deprinderilor celor mici, astfel alegerea jucăriilor potrivite nu este deloc un lucru de neglijat.

Jucariile din lemn

de calitate au multe beneficii educative, totodată aduc zâmbete pe fețele copiilor. Iată 5 motive pentru care să alegi jucării de lemn. 1. Încurajează creativitatea Prin simplicitatea lor, jucăriile din lemn stimulează creativitatea și imaginația, acestea nu au butoane și ecrane, copilașul tău trebuie să le dea viață. Jucăriile de lemn stimulează mintea copilului să inventeze propriile jocuri. Este extrem de important ca cei mici să dezvolte abilitățile de bază în acest stadiu fragil al vieții.

Jucăriile educative din lemn

sunt ideale pentru a învăța pe copii să interacționeze cu lumea înconjurătoare și să folosească mai mult imaginația. 2. Sunt durabile Este un aspect foarte important, ca jucăriile celor mici să fie robuste. Copiii au tendința să apase cu toată greutatea lor jucăriile, să le trântească cu putere. Jucăriile de lemn sunt rezistente și solide, fac față suprasolicitărilor, fără să se spargă. Aceste jucării durabile, pot deservi mai multe generații de copii nesătuli de joacă. Multe jucării din lemn se transformă într-o moștenire. 3. Au textură naturală Copiii descoperă mediul prin atingere și observare. Jucăriile din lemn aduc natura mai aproape, textura lor este plăcută la atingere și stimulează simțul tactil. În zilele noastre, când suntem înconjurați de materiale artificiale, lemnul are un efect psihologic pozitiv, prin simpla atingere și prin mirosul specific. Lemnul stimulează simțurile, invită pe copii să exploreze lumea.
4. Sunt non-toxice Jucăriile din lemn pentru copii nu conțin chimicale și toxine, chiar și vopselele folosite sunt non-toxice. Nu trebuie să faci griji, nici dacă copilașul tău gustă jucăriile preferate. Mai mult, jucăriile din lemn nu au baterii, astfel cei mici trebuie să împingă, să tragă jucăria, dezvoltând prin joacă abilitățile motrice. 5.Sunt ușoare de întreținut Copiii au tendința să pună în gură toate jucăriile lor, astfel este important ca o jucărie să fie ușor de curățat. Jucăriile din lemn nu au componente electronice, pot fi șterse cu o simplă cârpă umedă. Mai mult, bacteriile se dezvoltă mult mai greu pe suprafețele din lemn. Alege jucăriile de lemn și vei fi plăcut surprins de reacția prichindeilor. Lemnul este un materal viu, chiar și dacă a fost prelucrată, aduce viață în joacă. Modelul lemnului este unic la fiecare jucărie, care o să captiveze atenția micilor exploratori. Jucăriile de lemn au fost create în funcție de etapele de dezvoltare ale celor mici, în magazinul online de jucării Lester găsești jucăria ideală indiferent dacă este vorba de un copil mai mare sau de unul mai mic. Cumpără din

magazinul online de jucarii Lester

și beneficiezi de transport gratuit la comenzile de peste 189 lei!