Magazin online de juc─ârii din lemn

Masinuta din lemn

Masinute din lemn
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ products=”16″ tags=”401″ orderby=”rand” order=”asc” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Masinutele din lemn

reprezint─â o categorie aparte a ma╚Öinu╚Ťelor. Sunt mai robuste, dar ╚Öi mai rezistente dec├ót cele din plastic sau din metal, nu se deterioreaz─â u╚Öor, este rezistent la uz ╚Öi, dac─â sunt folosite la jocurile de exterior, ╚Öi capriciilor vremii.
Exist─â

masinute din lemn

de m─ârime mai mic─â, care este foarte indicat copiilor micu╚Ťi, care doar exploreaz─â calit─â╚Ťile unei juc─ârii, nu ╚Ötie ├«nc─â la ce se folose╚Öte, dar ├«ncearc─â posibilit─â╚Ťile de la gust p├ón─â la rezisten╚Ťa dup─â tr├óntit, dar ╚Öi module de mi╚Öcare, de rostogolire, de ├«naintare pe fiecare parte.
Ma╚Öinu╚Ťele din lemn devin prieteni de n─âdejde ai copiilor de la primii ani p├ón─â la v├órsta ╚Öcolar─â. Unele modele de masinute din lemn sunt colorate pentru a fi mai estetice ╚Öi mai atr─âg─âtoare copiilor, dar nu este deloc de neglijat nici faptul, c─â culoarea natural─â a lemnului trebuie cunoscut─â de copii.

Related Posts