Magazin online de juc─ârii din lemn

M─ârgele din lemn pentru copii

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ ids=”3878,3876,3874,3643,3641,3639,3632,3630″ text_align=”left”]

Margelele din lemn pentru copii

sunt foarte ├«ndr─âgite, deoarece aceste m─ârgele sunt masive, au g─âuri destul de mari pentru a putea fi ├«n╚Öirate cu u╚Öurin╚Ť─â pe o sfoar─â mai groas─â.
Seturile de

margele din lemn pentru copii

sunt foarte variate, mai ales dup─â m─ârime ╚Öi culori, dar nu putem ignora desigur nici formele variate pe care ├«mbrac─â m─ârgelele din lemn. La magazinul online de juc─ârii Lester se reg─âsesc mai multe seturi de m─ârgele din lemn, depozitate ├«n diferite cutii care sunt utile ╚Öi pentru a ├«nv─â╚Ťa copii s─â ╚Ťin─â ordine printre juc─âriile lor creative.
├Än╚Öirarea m─ârgelelor ├«n afar─â, c─â este un lucru distractiv cu un product pe care copii poart─â pe ei sau d─âruiesc celor dragi, este ╚Öi o activitate care dezvolt─â abilit─â╚Ťile practice ale copiilor. ├Än╚Öirarea pe o sfoar─â dezvolt─â la copii motricitatea fin─â, coordina╚Ťia ochi – m├óini, perseveren╚Ťa ├«n activitatea ├«nceput─â. Copii sunt motiva╚Ťi de m─ârgelele colorate, cu sau f─âr─â modele, dar ╚Öi de m─ârgelele de diferite forme (flutura╚Öi, buburuze, fructe, etc.).