Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester – Magazin online

Lester - Magazin online de jucarii
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Magazinul Lester este un

magazin online de jucarii

cu oferte speciale pentru toate v├órstele ╚Öi toate gusturile. Majoritatea juc─âriilor sunt fabricate din lemn masiv de calitate. Aceste juc─ârii sunt rezistente ╚Öi estetice ├«n acela╚Öi timp ╚Öi cunosc o varietate extrem de larg─â privind func╚Ťia lor educativ─â.
Juc─âriile pentru bebelu╚Öi sunt dedicate copiilor mici pentru a le explora ╚Öi pentru a culege informa╚Ťii despre diferite forme, sunete, greutate, etc. ╚Öi pentru a distra pe micu╚Ťi.
Pentru copii v├órstei pre╚Öcolare sunt dedicate majoritatea juc─âriilor, fiind vorba despre o etap─â a copil─âriei cu cea mai mare intensitate a jocului. Jocurile educative, de construc╚Ťii, de societate, de mas─â sau cele care dezvolt─â creativitatea copiilor sunt ├«n cea mai mare pondere ├«n magazinul Lester, dar nu lipsesc nici juc─âriile pentru genera╚Ťiile mai mari, cum ar fi juc─âriile logice.

Magazinul Lester


poate fi vizitat în orice moment al zilei, comenzile sunt preluate în timp util și expediate cu curierat rapid, pentru ca jucăriile să ajungă la locul indicat de cel care comandă.

Related Posts