Lester – Magazin online

Lester - Magazin online de jucarii

Magazinul Lester este un

magazin online de jucarii

cu oferte speciale pentru toate vârstele și toate gusturile. Majoritatea jucăriilor sunt fabricate din lemn masiv de calitate. Aceste jucării sunt rezistente și estetice în același timp și cunosc o varietate extrem de largă privind funcția lor educativă.
Jucăriile pentru bebeluși sunt dedicate copiilor mici pentru a le explora și pentru a culege informații despre diferite forme, sunete, greutate, etc. și pentru a distra pe micuți.
Pentru copii vârstei preșcolare sunt dedicate majoritatea jucăriilor, fiind vorba despre o etapă a copilăriei cu cea mai mare intensitate a jocului. Jocurile educative, de construcții, de societate, de masă sau cele care dezvoltă creativitatea copiilor sunt în cea mai mare pondere în magazinul Lester, dar nu lipsesc nici jucăriile pentru generațiile mai mari, cum ar fi jucăriile logice.

Magazinul Lester


poate fi vizitat în orice moment al zilei, comenzile sunt preluate în timp util și expediate cu curierat rapid, pentru ca jucăriile să ajungă la locul indicat de cel care comandă.