Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester.ro – trenulete din lemn cu sine

Trenulete din lemn sine

Trenule╚Ťele din lemn de pe Lester.ro sunt ni╚Öte juc─ârii eterne pentru copii! Nu exist─â copil, fie b─âiat sau feti╚Ť─â, care s─â nu se bucure, dac─â prime╚Öte cadou o astfel de juc─ârie. Chiar ╚Ťi trenule╚Ťele din lemn simple le provoac─â bucurie, dar s─â aib─â ╚Öi ╚Öine, sau alte accesorii este ╚Öi mai interesant, le provoac─â copiilor mai multe emo╚Ťii, care cauzeaz─â motiva╚Ťia de joc.
Un copil mic de trei ani, care ├«nc─â se joac─â singurel, se poate juca ╚Öi cu setul simplu de trenulete din lemn cu sine, care are doar 20 de piese. ╚śinele pot fi aranjate strict ├«ntr-un cerc deschis, deci poate construi ╚Öi el singur foarte devreme, orientarea elementelor fiind u╚Öor de ├«n╚Ťeles ╚Öi de cei mici.
Copii mai mari, sigur vor dori s─â aib─â seturi de trenulete din lemn, care s─â aib─â un n um─âr mai mare de piese, forma pistei de mers s─â fie mai complicat─â, ba chiar, s─â aib─â destule piese pentru a schimba acestea. Copiilor de v├órsta 5-7 ani le este recomandat de pe Lester.ro se setul de trenule╚Ťe cu 126 de piese. Dac─â nu dori╚Ťi un set complet, pute╚Ťi comanda din magazinul online ╚Öi ╚Öine, macazuri, poduri separate, care la r├óndul lor vor da un imbold creativit─â╚Ťii micilor juc─âtori.
Trenule╚Ťele din lemn nu se demodeaz─â nici ├«n era digital─â, copii sigur se vor juca cu aceast─â juc─ârie mult timp. De men╚Ťionat, c─â piesele diferitelor seturi pot fi combinate, oferind posibilitatea copiilor s─â-╚Öi dezvolte imagina╚Ťia f─âr─â margini.

Comanadati acum trenulete din lemn cu sine de la magazinul nostru online de jucarii!

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ tags=”651″ orderby=”rand” order=”asc” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]