Lester.ro – trenulete din lemn cu sine

Trenulete din lemn sine

Trenulețele din lemn de pe Lester.ro sunt niște jucării eterne pentru copii! Nu există copil, fie băiat sau fetiță, care să nu se bucure, dacă primește cadou o astfel de jucărie. Chiar ți trenulețele din lemn simple le provoacă bucurie, dar să aibă și șine, sau alte accesorii este și mai interesant, le provoacă copiilor mai multe emoții, care cauzează motivația de joc.
Un copil mic de trei ani, care încă se joacă singurel, se poate juca și cu setul simplu de trenulete din lemn cu sine, care are doar 20 de piese. Șinele pot fi aranjate strict într-un cerc deschis, deci poate construi și el singur foarte devreme, orientarea elementelor fiind ușor de înțeles și de cei mici.
Copii mai mari, sigur vor dori să aibă seturi de trenulete din lemn, care să aibă un n umăr mai mare de piese, forma pistei de mers să fie mai complicată, ba chiar, să aibă destule piese pentru a schimba acestea. Copiilor de vârsta 5-7 ani le este recomandat de pe Lester.ro se setul de trenulețe cu 126 de piese. Dacă nu doriți un set complet, puteți comanda din magazinul online și șine, macazuri, poduri separate, care la rândul lor vor da un imbold creativității micilor jucători.
Trenulețele din lemn nu se demodează nici în era digitală, copii sigur se vor juca cu această jucărie mult timp. De menționat, că piesele diferitelor seturi pot fi combinate, oferind posibilitatea copiilor să-și dezvolte imaginația fără margini.

Comanadati acum trenulete din lemn cu sine de la magazinul nostru online de jucarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *