Lester.ro – puzzle din lemn

Lester.ro - puzzle din lemn

Pe lester.ro, magazin online de jucarii din lemn se găsesc o variație mare de puzzle din lemn. Aceste jucarii educative din lemn sunt dedicate în special copiilor mai mici, începând de la vârsta de 1,5 – 3 ani și mențin interesul copiilor aproximativ până la vârsta de 5-6 ani.
Puzzle-urile din lemn au forme mai robuste, sunt mai rezistente provocărilor celor mici, care până găsesc locul potrivit unui element fac o mulțime de încercări incorecte – hârtia cartonată nu poate face față acestei solicitări.
Colecția de puzzle-uri din lemn are mai multe nivele de dificultate. Pentru cei mai mici sunt dedicate acele jucării, care sunt foarte simple, au suport pe care trebuie reeditată forma căutată, de multe ori cu imaginea căutata pe suport. Pe nivelul următor aceste forme dispar, copii sunt ajutați doar de marginile colorate sau curbate. Primele puzzle-uri din lemn pentru copii au 2-4 elemente, apoi 6, 9, crescând numărul pieselor treptat.
Formele speciale, imaginile sunt apropiate copiilor, animale jucăușe sau forme arhicunoscute pentru copii. Pe lângă acestea, sunt puzzle-uri cu anotimpuri, alimente, mijloace de locomoție etc., care dezvoltă aria de interese al copiilor. Decorarea, colorarea lemnului se face cu vopsele nedăunătoare sănătății copiilor, astfel aceste jucării pot fi folosite cu siguranță.
Puzzle-urile sporesc atenția și perseverența copiilor, dezvoltă capacitatea de observare dar și competențele de îmbinare, coordinația ochi-mână.
Jocul cu puzzle-uri de obicei este un joc solo, dar la început părinții pot ajuta copii, orientând, explicând ce au de făcut, sau doar jucându-se cu ei, lăsând pe cei mici să „fure” pașii rezolvării unui puzzle.

Comandati de la magazinul nostru online, puzzle din lemn de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *