Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester.ro – puzzle din lemn

Lester.ro - puzzle din lemn

Pe lester.ro, magazin online de jucarii din lemn se g─âsesc o varia╚Ťie mare de puzzle din lemn. Aceste jucarii educative din lemn sunt dedicate ├«n special copiilor mai mici, ├«ncep├ónd de la v├órsta de 1,5 – 3 ani ╚Öi men╚Ťin interesul copiilor aproximativ p├ón─â la v├órsta de 5-6 ani.
Puzzle-urile din lemn au forme mai robuste, sunt mai rezistente provoc─ârilor celor mici, care p├ón─â g─âsesc locul potrivit unui element fac o mul╚Ťime de ├«ncerc─âri incorecte – h├órtia cartonat─â nu poate face fa╚Ť─â acestei solicit─âri.
Colec╚Ťia de puzzle-uri din lemn are mai multe nivele de dificultate. Pentru cei mai mici sunt dedicate acele juc─ârii, care sunt foarte simple, au suport pe care trebuie reeditat─â forma c─âutat─â, de multe ori cu imaginea c─âutata pe suport. Pe nivelul urm─âtor aceste forme dispar, copii sunt ajuta╚Ťi doar de marginile colorate sau curbate. Primele puzzle-uri din lemn pentru copii au 2-4 elemente, apoi 6, 9, cresc├ónd num─ârul pieselor treptat.
Formele speciale, imaginile sunt apropiate copiilor, animale juc─âu╚Öe sau forme arhicunoscute pentru copii. Pe l├óng─â acestea, sunt puzzle-uri cu anotimpuri, alimente, mijloace de locomo╚Ťie etc., care dezvolt─â aria de interese al copiilor. Decorarea, colorarea lemnului se face cu vopsele ned─âun─âtoare s─ân─ât─â╚Ťii copiilor, astfel aceste juc─ârii pot fi folosite cu siguran╚Ť─â.
Puzzle-urile sporesc aten╚Ťia ╚Öi perseveren╚Ťa copiilor, dezvolt─â capacitatea de observare dar ╚Öi competen╚Ťele de ├«mbinare, coordina╚Ťia ochi-m├ón─â.
Jocul cu puzzle-uri de obicei este un joc solo, dar la ├«nceput p─ârin╚Ťii pot ajuta copii, orient├ónd, explic├ónd ce au de f─âcut, sau doar juc├óndu-se cu ei, l─âs├ónd pe cei mici s─â ÔÇ×fureÔÇŁ pa╚Öii rezolv─ârii unui puzzle.

Comandati de la magazinul nostru online, puzzle din lemn de calitate!

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”105″ orderby=”rand” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Related Posts