Magazin online de jucării din lemn

Lester.ro – masinute din lemn

Lester.ro - masinute din lemn

Mașinuțele din lemn mereu au fost îndrăgite de copii de toate vârstele! Începând de la copii mici, de aproximativ un an, un an și jumătate, care încă joacă jocuri de manipulație, până la copii mai mari, ajunși la vârsta școlară, care se joacă și ei cu drag cu diferite masinute din lemn, poate mai complexe.
Mașinuțele din lemn sunt mai robuste la formă, ceea ce înseamnă, că sunt și mai rezistente. Pornim de la mașinuțe care au forme simple, speciale de animale dragi, cum ar fi girafa, buburuza, etc. și ajungem la mașinuțe speciale cu este de exemplu taxiul colorat în galben, dotat cu șofer sau excavatorul gata de lucru, ori camionul complex, care 2 în 1, este și o jucărie de recunoașterea formelor, la care copii sunt motivați să încarce camionul cu animalele de diferite forme și sunt orientați spre jocurile de rol prin oferire temei jocului. Dacă este vorba de mașinuțe, de ce să nu oferim și un garaj? Iată un garaj cu două etaje, dotat cu mașinuțe din lemn mici, dar folosibil și pentru alte mașinuțe, fiind destul de încăpătoare.
Există modele de masinute din lemn, care sunt totodată și jucarii de exterior, destul de încăpătoare ca copii să se urce în ea. Avantajul lor, că sunt rezistente, nu se deteriorează de la uzul la care sunt supuși pe terenul de joacă sau în curte.

Comandati de la magazinul nostru online de jcuarii masinute din lemn, potrivite copilului Dvs.

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”141″ orderby=”rand” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]
masinute din lemn

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *