Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester.ro – masinute din lemn

Lester.ro - masinute din lemn

Ma╚Öinu╚Ťele din lemn mereu au fost ├«ndr─âgite de copii de toate v├órstele! ├Äncep├ónd de la copii mici, de aproximativ un an, un an ╚Öi jum─âtate, care ├«nc─â joac─â jocuri de manipula╚Ťie, p├ón─â la copii mai mari, ajun╚Öi la v├órsta ╚Öcolar─â, care se joac─â ╚Öi ei cu drag cu diferite masinute din lemn, poate mai complexe.
Ma╚Öinu╚Ťele din lemn sunt mai robuste la form─â, ceea ce ├«nseamn─â, c─â sunt ╚Öi mai rezistente. Pornim de la ma╚Öinu╚Ťe care au forme simple, speciale de animale dragi, cum ar fi girafa, buburuza, etc. ╚Öi ajungem la ma╚Öinu╚Ťe speciale cu este de exemplu taxiul colorat ├«n galben, dotat cu ╚Öofer sau excavatorul gata de lucru, ori camionul complex, care 2 ├«n 1, este ╚Öi o juc─ârie de recunoa╚Öterea formelor, la care copii sunt motiva╚Ťi s─â ├«ncarce camionul cu animalele de diferite forme ╚Öi sunt orienta╚Ťi spre jocurile de rol prin oferire temei jocului. Dac─â este vorba de ma╚Öinu╚Ťe, de ce s─â nu oferim ╚Öi un garaj? Iat─â un garaj cu dou─â etaje, dotat cu ma╚Öinu╚Ťe din lemn mici, dar folosibil ╚Öi pentru alte ma╚Öinu╚Ťe, fiind destul de ├«nc─âp─âtoare.
Există modele de masinute din lemn, care sunt totodată și jucarii de exterior, destul de încăpătoare ca copii să se urce în ea. Avantajul lor, că sunt rezistente, nu se deteriorează de la uzul la care sunt supuși pe terenul de joacă sau în curte.

Comandati de la magazinul nostru online de jcuarii masinute din lemn, potrivite copilului Dvs.

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”141″ orderby=”rand” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]
masinute din lemn

Related Posts