Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester.ro – jucarii Montessori

Pe lester.ro g─âsi╚Ťi jucarii montessori din lemn care sunt create pe baza principiilor inovatoare ale lui Maria Montessori. Aceste juc─ârii au fost create pe concepte noi, a a╚Öezat ├«n centrul aten╚Ťiei mintea absorbant─â a copilului ╚Ťin├ónd cont de perioadele senzitive al lui, precum ╚Öi faptul, c─â educatorul ╚Öip─ârintele este doar un ghid, care ajut─â copilul s─â se dezvolte conform propriului interes.
Juc─âriile montessori disponibile pe lester.ro sunt fabricate din lemn, fiind un magazin online de jucarii din lemn. Se ╚Ötie, c─â montessori a╚Öeza ├«n centrul aten╚Ťiei materialele naturale, cum ar fi l├óna, p├ónza, lemnul, deoarece aceste materiale sunt interesante, au o istorie ╚Öi sunt materiale, care oric├ónd pot fi folosite ╚Öi ├«n alte scopuri. Juc─âriile din lemn montessori dezvolt─â capacit─â╚Ťile de observare, de combinare ╚Öi creativitatea. ├Än timp ce se joac─â se dezvolt─â la copii o mul╚Ťime de abilit─â╚Ťi, ei devin interesa╚Ťi de ceea ce fac.
Pe lester.ro se g─âsesc diferite tipuri de juc─ârii montessori. Cele mai cunoscute sunt juc─âriile care au o tij─â ├«n centru ╚Öi discuri de diferite m─ârimi ╚Öi culori carepot fi a╚Öezate ╚Öi fixate pe tij─â, fiind g─âurite. Acestea de multe ori au figuri ├«ndr─âgite de animale cum ar fi de exemplu buburuza, pisicu╚Ťa sau albinu╚Ťa dar pot apare ╚Öi ca o ├«nghe╚Ťat─â. Dar ╚Öi juc─âriile speciale de construit din lemn tip montessori sunt pe stoc, acestea sunt colorate, locul pieselor este predefinit ├«n mare m─âsur─â dar nu exclud nici fantezia creatoare. Copilul nu este stresat de modele, doar este orientat.

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”132″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Related Posts