Lester.ro – jucarii Montessori

Pe lester.ro găsiți jucarii montessori din lemn care sunt create pe baza principiilor inovatoare ale lui Maria Montessori. Aceste jucării au fost create pe concepte noi, a așezat în centrul atenției mintea absorbantă a copilului ținând cont de perioadele senzitive al lui, precum și faptul, că educatorul șipărintele este doar un ghid, care ajută copilul să se dezvolte conform propriului interes.
Jucăriile montessori disponibile pe lester.ro sunt fabricate din lemn, fiind un magazin online de jucarii din lemn. Se știe, că montessori așeza în centrul atenției materialele naturale, cum ar fi lâna, pânza, lemnul, deoarece aceste materiale sunt interesante, au o istorie și sunt materiale, care oricând pot fi folosite și în alte scopuri. Jucăriile din lemn montessori dezvoltă capacitățile de observare, de combinare și creativitatea. În timp ce se joacă se dezvoltă la copii o mulțime de abilități, ei devin interesați de ceea ce fac.
Pe lester.ro se găsesc diferite tipuri de jucării montessori. Cele mai cunoscute sunt jucăriile care au o tijă în centru și discuri de diferite mărimi și culori carepot fi așezate și fixate pe tijă, fiind găurite. Acestea de multe ori au figuri îndrăgite de animale cum ar fi de exemplu buburuza, pisicuța sau albinuța dar pot apare și ca o înghețată. Dar și jucăriile speciale de construit din lemn tip montessori sunt pe stoc, acestea sunt colorate, locul pieselor este predefinit în mare măsură dar nu exclud nici fantezia creatoare. Copilul nu este stresat de modele, doar este orientat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *