Transport gratuit 189+ lei! Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 189 lei este de 9.9 lei. Refuză

Lester.ro – jucarii cu livrare gratuita

Jucarii cu transport gratuit

Doriți jucarii cu livrare gratuita? Vizitați magazinul online de jucării lester.ro, unde pe baza unei comenzi de 189 ron puteți primi coletul la dumneavoastră acasă cu livrare gratuită. Dacă vă gândiți bine, la prețurile de livrare de pe piață, imediat veți da seama, că în locul costului de livrare puteți achiziționa pentru copii dumneavoastră cel puțin o jucărie din lemn de calitate, sau mai multe jucării, depinde de preț.
Livrarea gratuită se face prin curier rapid Urgent Cargus sau DPD, aproape în toate localitățile din România, sau prin poșta Română, unde este cazul.
Livrarea gratuită permite să alegeți mai multe jucării. Vă recomandăm să faceți comenzi cu prieteni pentru copii, pentru a obține această oportunitate de transport gratuit sau să faceți din timp comenzi pentrumai multe evenimente (zile de naștere pentru mai mulți copii, cadouri cu ocazii diferite pentru mai mulți copii deodată, etc. Pe lângă faptul, că de pe lester.ro puteți comanda jucarii din lemn de calitate beneficiați și de comoditatea livrării la domiciliu, evitând complicațiile deplasării la un magazin de jucării sau la complex de magazine, unde și parcarea poate prezenta o problemă.
Un alt avantaj, că puteți face turul magazinului online Lester de mai multe ori, înainte să vă hotărâți fără să vă obosiți picioarele 🙂 și cu un clic vă puteți întoarce la raionul care vi s-a părut interesant!

Comanadti acum jucarii cu livrare gratuita!<. /h3>

-19%
LIVRARE GRATUITĂ
-20%
LIVRARE GRATUITĂ
-20%
LIVRARE GRATUITĂ
-13%
251.00 lei 218.00 lei
-18%
LIVRARE GRATUITĂ
-16%
LIVRARE GRATUITĂ
-20%
LIVRARE GRATUITĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *