Lester.ro – calut balansoar din lemn

Lester.ro - calut balansoar din lemn

Cine nu se bucură dintre copii mici de un calut balansoar din lemn? Nu există așa ceva! Tocmai de aceea vă invităm pe Lester.ro, magazin online de jucarii din lemn, să vizitați rafturile virtuale ale magazinului și să alegeți varianta de calut balansoar din lemn cea mai potrivită pentru copilul dumneavoastră.
Căluții balansoar au fost inventate ca jucării ale copiilor provenite din familii bogate care își permiteau să comande de la meșteri sculptori jucăria specială. Este adevărat, că acei căluți balansoar nu aveau forma simplă a celor de azi, dar esența lor era la fel. A distra copilul, a legăna copilul. Mai mult, pe vremurile acelea obișnuia copii cu statul pa spatele calului, deoarece erau pregătiți de mici copii să călărească.
Ei, da! Dar atunci la ce bun astăzi un căluț balansoar din lemn? La multe. distrează copilul, îi oferă un loc sigur pentru cei mici, care au început să stea singuri deja, dar mult mai mult: aduce un aport deosebit la dezvoltarea creierului,. la armonizarea celor două emisfere cerebrale ale copilului. Acest lucru îl va ajuta la învățarea mai ușoară a scrisului și a citirii, la orientarea în spațiu.
Căluții sunt care mai frumoase! Sunt unele simple, cu sau fără bare de siguranță, colorate sau lăsate în culoarea naturală a lemnului, pot avea perne, pot avea forma diferitelor animale… Esențial este, să aibă copii acces la aceste jucării extrem de folositoare pentru dezvoltarea lor. Lester recomandă căluțul balansoar din lemn, deoarece acesta este rezistent, poate fi dus în curte, în excursii, nu se sparge de la o pietricică care-i stă în drum.

Comandati de la magazinul nostru online calut balansoar de calitate din lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *