Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester.ro – calut balansoar din lemn

Lester.ro - calut balansoar din lemn

Cine nu se bucur─â dintre copii mici de un calut balansoar din lemn? Nu exist─â a╚Öa ceva! Tocmai de aceea v─â invit─âm pe Lester.ro, magazin online de jucarii din lemn, s─â vizita╚Ťi rafturile virtuale ale magazinului ╚Öi s─â alege╚Ťi varianta de calut balansoar din lemn cea mai potrivit─â pentru copilul dumneavoastr─â.
C─âlu╚Ťii balansoar au fost inventate ca juc─ârii ale copiilor provenite din familii bogate care ├«╚Öi permiteau s─â comande de la me╚Öteri sculptori juc─âria special─â. Este adev─ârat, c─â acei c─âlu╚Ťi balansoar nu aveau forma simpl─â a celor de azi, dar esen╚Ťa lor era la fel. A distra copilul, a leg─âna copilul. Mai mult, pe vremurile acelea obi╚Önuia copii cu statul pa spatele calului, deoarece erau preg─âti╚Ťi de mici copii s─â c─âl─âreasc─â.
Ei, da! Dar atunci la ce bun ast─âzi un c─âlu╚Ť balansoar din lemn? La multe. distreaz─â copilul, ├«i ofer─â un loc sigur pentru cei mici, care au ├«nceput s─â stea singuri deja, dar mult mai mult: aduce un aport deosebit la dezvoltarea creierului,. la armonizarea celor dou─â emisfere cerebrale ale copilului. Acest lucru ├«l va ajuta la ├«nv─â╚Ťarea mai u╚Öoar─â a scrisului ╚Öi a citirii, la orientarea ├«n spa╚Ťiu.
C─âlu╚Ťii sunt care mai frumoase! Sunt unele simple, cu sau f─âr─â bare de siguran╚Ť─â, colorate sau l─âsate ├«n culoarea natural─â a lemnului, pot avea perne, pot avea forma diferitelor animale… Esen╚Ťial este, s─â aib─â copii acces la aceste juc─ârii extrem de folositoare pentru dezvoltarea lor. Lester recomand─â c─âlu╚Ťul balansoar din lemn, deoarece acesta este rezistent, poate fi dus ├«n curte, ├«n excursii, nu se sparge de la o pietricic─â care-i st─â ├«n drum.

Comandati de la magazinul nostru online calut balansoar de calitate din lemn

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”60″ order=”asc” show=”onsale” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Related Posts