Lester – magazin online de jucarii

Lester.ro - magazin online de jucarii

Vizitați magazinul online de jucării Lester dacă sunteți în căutarea unor jucarii de calitate din lemn. Aici majoritatea jucăriilor este fabricat din lemn masiv, rezistent, calitatea jucăriilor fiind corespunzătoare standardelor europene.
Copiilor le plac jucăriile din lemn. De remarcat, că lemnul este o materie primă naturală, plăcută la atingere, cu istorie aparte de la sămânță la prelucrare ca jucărie, care ar putea avea un viitor îndelungat ca jucărie din lemn sau poate fi prelucrat sau refolosit din nou, dacă nu va mai fi nevoie în această postură de jucărie.
Foarte multe categorii de jucării din lemn populează pe Lester, de la jucarii pentru bebelusi până la jucăriile logice dedicată celor fără vârstă. De amintit puzzle-urile, jucăriile tip montessori, jucăriile de construit, jucăriile de exterior, balansoarele, căsuțele de păpuși cu accesorii speciale, jucăriile muzicale până la jucăriile de construit.
O jucărie din lemn este dedicată mai multor generații de copii, ele nu se uzează cu ușurință, sunt foarte rezistente. Unele sunt lăsate în culoarea lor naturală, altele sunt estetic decorate, colorate cu vopsele nedăunătoare sănătății copiilor, lucru deloc neglijabil.
Aceste jucării din lemn pot fi folosite atât în familie, cât și în grădinițe sau școli, tocmai pentru că sunt rezistente. Aceste jucării sunt un pic mai robuste, decât cele din plastic sau din metal mai amănunțit prelucrate (gândiți-vă de exemplu la o mașinuță sau un trenuleț din lemn). Diferitele forme simple, mărimile cu diferențe clare, culorile ajută copii la câștigarea unor experiențe deosebite pe care pot absorbi corect. Dacă informațiile pe care le primesc prin intermediul jucăriilor din lemn și a jocului cu ele sunt accesibile, dezvoltarea lor prinde elan.

Lester – magazin online de jucarii

-20%

One thought on “Lester – magazin online de jucarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *