Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester – magazin online de jucarii

Lester.ro - magazin online de jucarii

Vizita╚Ťi magazinul online de juc─ârii Lester dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unor jucarii de calitate din lemn. Aici majoritatea juc─âriilor este fabricat din lemn masiv, rezistent, calitatea juc─âriilor fiind corespunz─âtoare standardelor europene.
Copiilor le plac juc─âriile din lemn. De remarcat, c─â lemnul este o materie prim─â natural─â, pl─âcut─â la atingere, cu istorie aparte de la s─âm├ón╚Ť─â la prelucrare ca juc─ârie, care ar putea avea un viitor ├«ndelungat ca juc─ârie din lemn sau poate fi prelucrat sau refolosit din nou, dac─â nu va mai fi nevoie ├«n aceast─â postur─â de juc─ârie.
Foarte multe categorii de juc─ârii din lemn populeaz─â pe Lester, de la jucarii pentru bebelusi p├ón─â la juc─âriile logice dedicat─â celor f─âr─â v├órst─â. De amintit puzzle-urile, juc─âriile tip montessori, juc─âriile de construit, juc─âriile de exterior, balansoarele, c─âsu╚Ťele de p─âpu╚Öi cu accesorii speciale, juc─âriile muzicale p├ón─â la juc─âriile de construit.
O juc─ârie din lemn este dedicat─â mai multor genera╚Ťii de copii, ele nu se uzeaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â, sunt foarte rezistente. Unele sunt l─âsate ├«n culoarea lor natural─â, altele sunt estetic decorate, colorate cu vopsele ned─âun─âtoare s─ân─ât─â╚Ťii copiilor, lucru deloc neglijabil.
Aceste juc─ârii din lemn pot fi folosite at├ót ├«n familie, c├ót ╚Öi ├«n gr─âdini╚Ťe sau ╚Öcoli, tocmai pentru c─â sunt rezistente. Aceste juc─ârii sunt un pic mai robuste, dec├ót cele din plastic sau din metal mai am─ânun╚Ťit prelucrate (g├óndi╚Ťi-v─â de exemplu la o ma╚Öinu╚Ť─â sau un trenule╚Ť din lemn). Diferitele forme simple, m─ârimile cu diferen╚Ťe clare, culorile ajut─â copii la c├ó╚Ötigarea unor experien╚Ťe deosebite pe care pot absorbi corect. Dac─â informa╚Ťiile pe care le primesc prin intermediul juc─âriilor din lemn ╚Öi a jocului cu ele sunt accesibile, dezvoltarea lor prinde elan.

Lester – magazin online de jucarii

[ux_products products=”12″ show=”onsale” out_of_stock=”exclude”]

Related Posts

One thought on “Lester – magazin online de jucarii

  1. Levente Hodor spune:

    Produse de cea mai buna calitate

Comments are closed.