Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester- jucarii pentru bebelusi

Lester- jucarii pentru bebelusi

Magazinul online de juc─ârii Lester v─â a╚Öteapt─â cu o gam─â interesant─â de jucarii pentru bebelusi, fabricate din lemn. Aceste juc─ârii sunt extrem de exigent finisate, pentru a evita orice pericol de accidentare lemnul masiv este materialul folosit. Lemnul fiind un material natural, ├«nc─â de v├órste premature atrage copii de natur─â. este important c─â nu sunt juc─ârii care se stric─â cu u╚Öurin╚Ť─â, la fabricarea lor s-a luat ├«n vizor faptul, c─â copii micide multe ori le arunc─â, trebuie s─â fie rezistente la uzul la care sunt supu╚Öi.
Juc─âriile pentru bebelu╚Öi fabricate din lemn includ unele juc─ârii muzicale, ├«n special zorn─âitoare, care ├«n primul r├ónd atrag aten╚Ťia auditiv─â a copiilor. Bine├«n╚Ťeles, ╚Öi formele sunt diverse, estetice, atractive copiilor mici, cum ar fi figurile cu animale cu care la aceea v├órst─â face cuno╚Ötin╚Ť─â. Pe l├óng─â juc─âriile muzicale, sunt indicate s─â aib─â copii mici ╚Öi jucarii de construit din lemn, pentru c─â acestea sunt cel mai u╚Öor de ├«mbinat, dintre toate tipurile de juc─ârii de construit. Copii mici exploreaz─â aceste forme ╚Öi culori ╚Öi acumuleaz─â prin folosirea lor o mul╚Ťime de experien╚Ťe din domeniul fizicii.
Juc─âriile de ├«mpins ╚Öi de tras sunt dedicate acelor bebelu╚Öi, care ├«ncep s─â mearg─â, aceste au menirea de a distrage aten╚Ťia copiilor de la oboseala mersului ╚Öi prin forme variate, cu sunete ciudate emanate reu╚Öesc acest lucru.
Leag─ânele ╚Öi c─âlu╚Ťii balansoar sunt jucarii pentru bebelusi de nelipsit. Formele clasice sunt foarte ├«ndr─âgite, iar rolul lor ├«n armonizarea activit─â╚Ťii celor dou─â emisfere cerebrale este foarte important─â. ├Än timp, ce se dezvolt─â psihic copilul, se mai distreaz─â de minune.

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”128″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Avem o gama larga de jucarii pentru bebelusi, comandati acum!

Cele mai bune jucarii pentru bebelusii intre 0-2 ani (1)

Related Posts