Lester- jucarii pentru bebelusi

Lester- jucarii pentru bebelusi

Magazinul online de jucării Lester vă așteaptă cu o gamă interesantă de jucarii pentru bebelusi, fabricate din lemn. Aceste jucării sunt extrem de exigent finisate, pentru a evita orice pericol de accidentare lemnul masiv este materialul folosit. Lemnul fiind un material natural, încă de vârste premature atrage copii de natură. este important că nu sunt jucării care se strică cu ușurință, la fabricarea lor s-a luat în vizor faptul, că copii micide multe ori le aruncă, trebuie să fie rezistente la uzul la care sunt supuși.
Jucăriile pentru bebeluși fabricate din lemn includ unele jucării muzicale, în special zornăitoare, care în primul rând atrag atenția auditivă a copiilor. Bineînțeles, și formele sunt diverse, estetice, atractive copiilor mici, cum ar fi figurile cu animale cu care la aceea vârstă face cunoștință. Pe lângă jucăriile muzicale, sunt indicate să aibă copii mici și jucarii de construit din lemn, pentru că acestea sunt cel mai ușor de îmbinat, dintre toate tipurile de jucării de construit. Copii mici explorează aceste forme și culori și acumulează prin folosirea lor o mulțime de experiențe din domeniul fizicii.
Jucăriile de împins și de tras sunt dedicate acelor bebeluși, care încep să meargă, aceste au menirea de a distrage atenția copiilor de la oboseala mersului și prin forme variate, cu sunete ciudate emanate reușesc acest lucru.
Leagănele și căluții balansoar sunt jucarii pentru bebelusi de nelipsit. Formele clasice sunt foarte îndrăgite, iar rolul lor în armonizarea activității celor două emisfere cerebrale este foarte importantă. În timp, ce se dezvoltă psihic copilul, se mai distrează de minune.

Avem o gama larga de jucarii pentru bebelusi, comandati acum!

Cele mai bune jucarii pentru bebelusii intre 0-2 ani (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *