Magazin online de jucării din lemn

Lester – jucarii educative din lemn

[ux_image id=”23316″] [divider]

La Lester, magazinul online de jucarii din lemn gama de jucarii educative este foarte vastă. Începând de la jucării pentru bebeluși, prin jucării de căutarea formelor, jucării care sunt folosite pentru construirea unor forme, puzzle-uri, jucării pentru jocuri de societate.
Jucăriile educative din lemn sunt dedicate atât pentru jocuri în familie, cât și pentru jocuri în comunități, cum ar fi grădinița, școala sau unele asociații cu activitate pedagogică.
Lemnul este un material natural, foarte îndrăgit pentru simțul care oferă la atingere, formele care pot fi obținute prin prelucrarea sa sunt simple, culorile folosite la jucăriile din lemn de la Lester sunt ecologice. despre rezistența jucăriilor din lemn deja nu trebuie să vorbim, dacă ne gândim doar la jucăriile din lemn care ne-au rămas de la generațiile anterioare.
Jucăriile educative reprezintă o provocare pentru copii, ele ajută la dezvoltarea multilaterală a copiilor. Se dezvoltă în primul rând capacitatea de de observare, atenția, creativitatea lor. Simțul estetic este susținut de calitatea jucăriilor. Jucându-se cu jucăriile educative din lemn copii devin mai perseverenți, mai sociabili.
Jucariile educative din lemn includ diferite tipuri de jucării, începând de la vârste fragede până la adulți, care se joacă cu ele cu mult drag, dacă acestea reprezintă destulă provocare pentru ei. Aici se includ mai ales jucăriile educative logice, care nu se delimitează la vârstă deloc.

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”118″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Related Posts