Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester – jucarii de tras

Jucarii de tras - lester.ro

Juc─âriile de tras hazlii de la Lester, magazin online de jucarii fac mersul copiilor mai u╚Öor, mai bine zis, distrag aten╚Ťia celor mici de la oboseala provocat─â de mersul pe jos. Tocmai de aceea, este indicat ca cei mici s─â aib─â o asemenea juc─ârie ├«n jurul v├órstei de 1,5-2,5 ani, c├ónd coboar─â din c─ârucior ╚Öi ├«ncep s─â parcurg─â distan╚Ťe mai lungi pe jos.
Cum arat─â aceste juc─ârii de tras din lemn, care se afl─â pe rafturile virtuale ale magazinului amintit? ├Än primul r├ónd trebuie amintit, c─â acestea sunt ni╚Öte juc─ârii din lemn masiv, care sunt rezistente la uzul la care sunt supu╚Öi, pot fi luate la drume╚Ťii pe asfalt, ├«n parcuri, nu se stric─â, nu se uzeaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â. De obicei au forma unor animale, figuri de basm, care sunt foarte ├«ndr─âgite de c─âtre copii, ╚Öi deloc neglijabil, c─â majoritatea lor eman─â un sunet specific distractiv ╚Öi/sau se mi╚Öc─â ├«n ritmul mersului, cu ajutorul ro╚Ťilor care sunt puse ├«n mi╚Öcare. O giraf─â colorat─â, un c─â╚Ťelu╚Ö z├ómbitor sau un inorog cu cornule╚Ť pot deveni prieteni de n─âdejde la mers. Dar copii se ├«mprietenesc repede ╚Öi cu un balaur, juc─ârie de tras sau cu un crocodil verde deschis, juc─ârie de tras din lemn. Unele jucarii de tras din lemn se compun din mai multe elemente, care se ├«n╚Öir─â una dup─â alta ca ╚Öi vagoanele unui tren. Acestea sunt ╚Öi mai atr─âg─âtoare pentru copii ╚Öi se distreaz─â de faptul ca g─âina trage dup─â ea ou─âle sau r─â╚Ťu╚Ötele mici se mi╚Öc─â ├«mpreun─â cu mama ra╚Ť─â. Dimpotriv─â, se distreaz─â de minune!

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”750″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”] jucarii de tras din lemn

Comandati de la magazinul nostru online jucarii de tras din lemn

Related Posts