Lester – jucarii de impins

Lester - jucarii de impins

Jucăriile de împins care se găsesc în magazinul online de jucarii Lester sunt fabricate din lemn masiv. Tocmai de aceea, aceste jucării pot deveni prieteni de nădejde adevărați pentru cei mici, care pot lua cu ei la plimbări sau la jocuri în curte. Lemnul este un material rezistent, iar rolul jucăriei de împins fiind distrarea copilului în timpul mersului este destul de solicitat din cauza terenului de afară mai dur ca cel din cameră.
Jucarii de impins sunt jucarii pentru bebelusi, pentru acei copii mici de un an și jumătate – doi ani, care deja știu să meargă singuri siguri pe ei, care nu se clatină și nu cad din cauza nesiguranța mersului. Acești copii, au ajuns la vârsta, când trebuie să se obișnuiască cu plimbările mai lungi, când mersul la un anumit moment devine obositor. Aici intervin jucăriile de tras și de împins, care prin felul lor distractiv de a fi fac ca copii să uite de oboseala deplasărilor mai lungi.
De obicei jucarii de impins au forma unor figuri îndrăgite, cum ar fu de exemplu clovnul, sau a unor personaje din povești, cum ar fi de exemplu balaurul, dar cel mai frecvent sunt niște animale îndrăgite de copii, cum ar fi buburuza, broasca țestoasă, pisicuța, albinuța, cățelul, etc. Aceste jucarii de impins sunt hazlii, sunt colorate, estetice, durabile, ajustate la mărimea copiilor. În timp ce sunt împinși fac mișcări distractive pentru copii, și de obicei emană și câte un sunet specific care depind de ritmul mersului. Copilul observă acest lucru și este motivat să înainteze, dacă dorește să se distreze cu jucăria sa de împins din lemn.

 

Comandati de la site-ul Lester – magazin online, jucarii de impins de calitate!

Lester - jucarii de impins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *