Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester – jucarii de impins

Lester - jucarii de impins

Juc─âriile de ├«mpins care se g─âsesc ├«n magazinul online de jucarii Lester sunt fabricate din lemn masiv. Tocmai de aceea, aceste juc─ârii pot deveni prieteni de n─âdejde adev─âra╚Ťi pentru cei mici, care pot lua cu ei la plimb─âri sau la jocuri ├«n curte. Lemnul este un material rezistent, iar rolul juc─âriei de ├«mpins fiind distrarea copilului ├«n timpul mersului este destul de solicitat din cauza terenului de afar─â mai dur ca cel din camer─â.
Jucarii de impins sunt jucarii pentru bebelusi, pentru acei copii mici de un an ╚Öi jum─âtate – doi ani, care deja ╚Ötiu s─â mearg─â singuri siguri pe ei, care nu se clatin─â ╚Öi nu cad din cauza nesiguran╚Ťa mersului. Ace╚Öti copii, au ajuns la v├órsta, c├ónd trebuie s─â se obi╚Önuiasc─â cu plimb─ârile mai lungi, c├ónd mersul la un anumit moment devine obositor. Aici intervin juc─âriile de tras ╚Öi de ├«mpins, care prin felul lor distractiv de a fi fac ca copii s─â uite de oboseala deplas─ârilor mai lungi.
De obicei jucarii de impins au forma unor figuri ├«ndr─âgite, cum ar fu de exemplu clovnul, sau a unor personaje din pove╚Öti, cum ar fi de exemplu balaurul, dar cel mai frecvent sunt ni╚Öte animale ├«ndr─âgite de copii, cum ar fi buburuza, broasca ╚Ťestoas─â, pisicu╚Ťa, albinu╚Ťa, c─â╚Ťelul, etc. Aceste jucarii de impins sunt hazlii, sunt colorate, estetice, durabile, ajustate la m─ârimea copiilor. ├Än timp ce sunt ├«mpin╚Öi fac mi╚Öc─âri distractive pentru copii, ╚Öi de obicei eman─â ╚Öi c├óte un sunet specific care depind de ritmul mersului. Copilul observ─â acest lucru ╚Öi este motivat s─â ├«nainteze, dac─â dore╚Öte s─â se distreze cu juc─âria sa de ├«mpins din lemn.

 

Comandati de la site-ul Lester – magazin online, jucarii de impins de calitate!

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”131″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]
Lester - jucarii de impins

Related Posts