fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Lester – cuburi de construit din lemn

Lester - cuburi de construit din lemn

Cuburile de construit din lemn sunt eterne! Sunt poate cele mai vechi juc─ârii de construit, care au fost create cu scopul de a construi un copil cu ele.
La Lester, magazin online de jucarii din lemn se g─âsesc mai multe tipuri de cuburi de construit din lemn. Sunt mai multe seturi, care la culoarea natural─â a lemnului, care colorat─â sau chiar ornat─â cu diferite modele dragi copiilor. Toate sunt estetice, finisarea lor este impecabil─â, vopselele folosite nu sunt d─âun─âtoare s─ân─ât─â╚Ťii copilului.
Care este avantajul cuburi de construit din lemn fa╚Ť─â de miile de tipuri de juc─ârii de construit existente pe pia╚Ťa de juc─ârii? ├Än primul r├ónd, avantajul lor const─â ├«n faptul, c─â ├«mbinarea lor nunecesit─â efort ╚Öi mare perspicacitate. Tocmai de aceea ╚Öi copii mai mici. ├«ncep├ónd de la 2 ani se pot juca cui ele. Se realizeaz─â o construc╚Ťie foarte u╚Öor, doar prin suprapunerea sau juxtapunerea elementelor de construit. Construc╚Ťiile realizate, care devin tot mai complexe cu ├«naintarea ├«n v├órst─â a copiilor, pot fi d─âr├ómate cu o singur─â mi╚Öcare, lucru care la r├óndul ei poate reprezenta doar avantaje. dac─â copilul ├«╚Öi dore╚Öte acest lucru, este o u╚Öurin╚Ť─â, dar dac─â vrea s─â men╚Ťin─â mai mult timp construc╚Ťia, atunci ├«nva╚Ť─â cum s─â aib─â mere grij─â de lucrurile sale, de realiz─ârile sale. Un alt avantaj este, c─â oric├ónd seturile pot fi completate cu noi piese de construit din lemn, dup─â placul copiilor.

One thought on “Lester – cuburi de construit din lemn

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *