Lester – cuburi de construit din lemn

Lester - cuburi de construit din lemn

Cuburile de construit din lemn sunt eterne! Sunt poate cele mai vechi jucării de construit, care au fost create cu scopul de a construi un copil cu ele.
La Lester, magazin online de jucarii din lemn se găsesc mai multe tipuri de cuburi de construit din lemn. Sunt mai multe seturi, care la culoarea naturală a lemnului, care colorată sau chiar ornată cu diferite modele dragi copiilor. Toate sunt estetice, finisarea lor este impecabilă, vopselele folosite nu sunt dăunătoare sănătății copilului.
Care este avantajul cuburi de construit din lemn față de miile de tipuri de jucării de construit existente pe piața de jucării? În primul rând, avantajul lor constă în faptul, că îmbinarea lor nunecesită efort și mare perspicacitate. Tocmai de aceea și copii mai mici. începând de la 2 ani se pot juca cui ele. Se realizează o construcție foarte ușor, doar prin suprapunerea sau juxtapunerea elementelor de construit. Construcțiile realizate, care devin tot mai complexe cu înaintarea în vârstă a copiilor, pot fi dărâmate cu o singură mișcare, lucru care la rândul ei poate reprezenta doar avantaje. dacă copilul își dorește acest lucru, este o ușurință, dar dacă vrea să mențină mai mult timp construcția, atunci învață cum să aibă mere grijă de lucrurile sale, de realizările sale. Un alt avantaj este, că oricând seturile pot fi completate cu noi piese de construit din lemn, după placul copiilor.

One thought on “Lester – cuburi de construit din lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *