Lester – casuta de papusi di lemn

Casuta din lemn pentru papusi

Haideți la joacă cu casuta de papusi din lemn comandată de la magazinul online de jucării Lester! Aceste căsuțe sunt elegante, captivante, estetice, rezistente! Diferă una de la alta în privința dimensiunii, a mobilierului și a încăperilor. Aici există casute pentru papusi din lemn pentru toate vârstele și toate gusturile.
Căsuțele de păpuși din lemn care se găsesc pe siteul magazinului online Lester au mai multe nivele. Căsuța de păpuși din lemn cu mansardă are trei nivele, este total mobilată dar cu elemente mobile, ca să poată fi reamenajată la momentul potrivit după placul copiilor. Căsuța mare de păpuși cu lift și scară albă este o căsuță cochetă, elegantă, tip vilă. Copii sepot folosi de facilități cum ar fi liftul, foarte interesant pentru copii care nu locuiesc la blocuri cu lift. Mobilierul este sofisticat, dar la fel ca și la jucăria anterior amintită încăperile pot fi remobilată după placul copiilor.Fiind o căsuță destul de încăpătoare, mai mulți copii vor putea să se joace cu ea deodată, intrând în roluri diferite.
Unele modele de căsuțe de păpuși din lemn sunt mobilate și populate cu figurine din lemn și textil, altele doar mobilate. Acesta nu este o piedică, deoarece, copii vor putea să populeze după placul lor cu păpuși sau plușuri, cum este dorința lor.
Căsuțele de păpuși din lemn, poate rămân și pentru nepoți! Sunt rezistente, materialul lor natural fiind rezistent din fire și totodată sunt minuțios lucrate, pentru ca copii să se poată juca mult timp cu ele, să intre în diferite roluri de adulți, necesare pentru dezvoltarea lor socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *