Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester – casuta de papusi di lemn

Casuta din lemn pentru papusi

Haide╚Ťi la joac─â cu casuta de papusi din lemn comandat─â de la magazinul online de juc─ârii Lester! Aceste c─âsu╚Ťe sunt elegante, captivante, estetice, rezistente! Difer─â una de la alta ├«n privin╚Ťa dimensiunii, a mobilierului ╚Öi a ├«nc─âperilor. Aici exist─â casute pentru papusi din lemn pentru toate v├órstele ╚Öi toate gusturile.
C─âsu╚Ťele de p─âpu╚Öi din lemn care se g─âsesc pe siteul magazinului online Lester au mai multe nivele. C─âsu╚Ťa de p─âpu╚Öi din lemn cu mansard─â are trei nivele, este total mobilat─â dar cu elemente mobile, ca s─â poat─â fi reamenajat─â la momentul potrivit dup─â placul copiilor. C─âsu╚Ťa mare de p─âpu╚Öi cu lift ╚Öi scar─â alb─â este o c─âsu╚Ť─â cochet─â, elegant─â, tip vil─â. Copii sepot folosi de facilit─â╚Ťi cum ar fi liftul, foarte interesant pentru copii care nu locuiesc la blocuri cu lift. Mobilierul este sofisticat, dar la fel ca ╚Öi la juc─âria anterior amintit─â ├«nc─âperile pot fi remobilat─â dup─â placul copiilor.Fiind o c─âsu╚Ť─â destul de ├«nc─âp─âtoare, mai mul╚Ťi copii vor putea s─â se joace cu ea deodat─â, intr├ónd ├«n roluri diferite.
Unele modele de c─âsu╚Ťe de p─âpu╚Öi din lemn sunt mobilate ╚Öi populate cu figurine din lemn ╚Öi textil, altele doar mobilate. Acesta nu este o piedic─â, deoarece, copii vor putea s─â populeze dup─â placul lor cu p─âpu╚Öi sau plu╚Öuri, cum este dorin╚Ťa lor.
C─âsu╚Ťele de p─âpu╚Öi din lemn, poate r─âm├ón ╚Öi pentru nepo╚Ťi! Sunt rezistente, materialul lor natural fiind rezistent din fire ╚Öi totodat─â sunt minu╚Ťios lucrate, pentru ca copii s─â se poat─â juca mult timp cu ele, s─â intre ├«n diferite roluri de adul╚Ťi, necesare pentru dezvoltarea lor social─â.

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”61″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Related Posts