Lester – bucatarie pentru copii

Bucatarie pentru copii din lemn

Magazinul online de jucarii din lemn Lester vă oferă jucării complexe, cum ar fi bucătăria pentru copii. Se știe, că centrul unei familii, unei locuințe reprezintă bucătăria. Aici se întâlnesc membrii familiei celmai des, aici se petrec fel de fel de evenimente, pe care copilul ori le înțelege ori doar le aspiră. Aceste evenimente se reflectă direct în jocurile de rol ai copiilor mici. Bucătăria pentru copii astfel este o jucărie (sau un mobilier ajustat la mărimea corespunzătoare), extrem de util pentru copii de vârsta 4-7 ani, vârsta când jocurile de rol devin accentuate și importante pentru ei.
Lester vă recomandă mai multe tipuri de bucătării pentru copii, care sunt funcționale. De exemplu bucataria pentru copii (roz) singură este o piesă complexă care este dotată de la chiuvetă la cuptorul cu microunde. Are rafturi de depozitare, aragaz cu cuptor… Tot ce-și poate dori o gospodină micuță, care imită pe mama care desfășoară anumite activități specifice.Imitând aceste activități, micuțul care se joacă ”de-a mama” sau de ce nu și ”de-a bunica” sau ”de-a tata”, va înțelege emoțional tot ce se petrece în bucătărie. Va înțelege mai corect evenimentele, care se petrec în familie, va face legătură între cauză și scop.
Socializarea copiilor este o mare provocare a erei moderne, de multe ori copii sunt atașați de telefonul mobil, de tabletă sau de laptop, se uită mereu la desene, din care văd de multe ori doar agresiune. Dacă au un model de familie, este extrem de important să aibă unde să poată imita acest model, iar pentru acest lucru este un mijloc auxiliar foarte indicat bucătăria micuță din lemn, jucărie cu accesorii asemănătoare obiectelor reale.

Ghid de cumparare pentru bucatarie pentru copii Lester - Bucatarie pentru copii din lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *