Magazin online de juc─ârii din lemn

Lester – bucatarie pentru copii

Bucatarie pentru copii din lemn

Magazinul online de jucarii din lemn Lester v─â ofer─â juc─ârii complexe, cum ar fi buc─ât─âria pentru copii. Se ╚Ötie, c─â centrul unei familii, unei locuin╚Ťe reprezint─â buc─ât─âria. Aici se ├«nt├ólnesc membrii familiei celmai des, aici se petrec fel de fel de evenimente, pe care copilul ori le ├«n╚Ťelege ori doar le aspir─â. Aceste evenimente se reflect─â direct ├«n jocurile de rol ai copiilor mici. Buc─ât─âria pentru copii astfel este o juc─ârie (sau un mobilier ajustat la m─ârimea corespunz─âtoare), extrem de util pentru copii de v├órsta 4-7 ani, v├órsta c├ónd jocurile de rol devin accentuate ╚Öi importante pentru ei.
Lester v─â recomand─â mai multe tipuri de buc─ât─ârii pentru copii, care sunt func╚Ťionale. De exemplu bucataria pentru copii (roz) singur─â este o pies─â complex─â care este dotat─â de la chiuvet─â la cuptorul cu microunde. Are rafturi de depozitare, aragaz cu cuptor… Tot ce-╚Öi poate dori o gospodin─â micu╚Ť─â, care imit─â pe mama care desf─â╚Öoar─â anumite activit─â╚Ťi specifice.Imit├ónd aceste activit─â╚Ťi, micu╚Ťul care se joac─â ÔÇŁde-a mamaÔÇŁ sau de ce nu ╚Öi ÔÇŁde-a bunicaÔÇŁ sau ÔÇŁde-a tataÔÇŁ, va ├«n╚Ťelege emo╚Ťional tot ce se petrece ├«n buc─ât─ârie. Va ├«n╚Ťelege mai corect evenimentele, care se petrec ├«n familie, va face leg─âtur─â ├«ntre cauz─â ╚Öi scop.
Socializarea copiilor este o mare provocare a erei moderne, de multe ori copii sunt ata╚Öa╚Ťi de telefonul mobil, de tablet─â sau de laptop, se uit─â mereu la desene, din care v─âd de multe ori doar agresiune. Dac─â au un model de familie, este extrem de important s─â aib─â unde s─â poat─â imita acest model, iar pentru acest lucru este un mijloc auxiliar foarte indicat buc─ât─âria micu╚Ť─â din lemn, juc─ârie cu accesorii asem─ân─âtoare obiectelor reale.

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”59″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”] Ghid de cumparare pentru bucatarie pentru copii Lester - Bucatarie pentru copii din lemn

Related Posts