Magazin online de juc─ârii din lemn

Leaganele de lemn

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ tags=”456″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

<3>Leaganele de lemn

sunt fabricate pentru uz frecvent ├«n exterior sau ├«n interior. Acestea sunt simple dar solide, u╚Öor de ag─â╚Ťate oriunde. Modelele pentru copii mai mici de 3 ani dispun de bare de siguran╚Ť─â laterale , pentru a asigura securitatea celui care se leag─ân─â – se ├«nt├ómpl─â c─â adorm sau se clatin─â c├ónd obosesc ╚Öi se previn accidentele cu ajutorul acestor bare.

Leaganele

sunt benefice copiilor nu numai pentru că liniștesc enorm copii, dar se știe și faptul că mișcarea de balansare oferită de leagănele dezvoltă creierul copiilor -mai bine zis armonizeazădezvoltarea celor două emisfere cerebrale.
Copii ador─â s─â fie leg─ânate, pentru cei mici este un joc cu partener, o ocazie de a comunica cu partenerul de joc ╚Öi f─âr─â grai: partenerul de joc ├«╚Öi d─â seama din metacomunica╚Ťia celui leg─ânat ce dore╚Öte, c├ónd ajunge s─â fie ├«mpins, etc. Aceast─â comunicare este valoroas─â, trebuie exersat─â pentru o comunica╚Ťie reu╚Öit─â ├«n viitor.

Magazin online de jucarii

Related Posts