Magazin online de juc─ârii din lemn

Leagan

leagan din lemn pentru copii | 2
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”4″ depth_hover=”5″ products=”12″ tags=”452″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Leaganul

a fost inventat cu siguran╚Ť─â, pentru a calma copii, atunci, c├ónd erau agita╚Ťi. Sigur a fost o crea╚Ťie dup─â instinct, dar ├«n timp s-a dovedit pe baza experien╚Ťelor psihologice, c─â leg─ânatul ajut─â la armonizarea activit─â╚Ťii celor dou─â emisfere cerebrale, stimul├ónd dezvoltarea copiilor.
Leag─ânele sunt obiecte, care trebuie suspendate cu grij─â, dar nu e imposibil instalarea lor at├ót ├«n locuin╚Ťe, c├ót ╚Öi ├«n exterior: balcoane, gr─âdini, cur╚Ťi sau chiar cu ocazia ie╚Öirilor la iarb─â verde.
Exist─â modele de

leagane din lemn pentru copii

mai mici, acestea av├ónd bare de siguran╚Ť─â lateral ╚Öi ├«n spate ╚Öi fa╚Ť─â, dar sunt modele simple ╚Öi pentru copii mai mari, care deja pot ├«mpinge singuri leag─ânul, ╚Öi stau sigur, nu se pot produce accidente.
Considerăm, că fiecare copil ar trebui să aibă ocazia să se leagane cât mai mult, ca să se dezvolte printr-un joc care-l liniștește și-l distrează.

Leagane pentru copii

Related Posts