Magazin online de juc─ârii din lemn

Leagne din lemn la preturi mici

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ tags=”458″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

 

Leag─ânele din lemn

sunt excelente jucarii de exterior pentru copii de 1-6 ani. Ele pot fi asamblate u╚Öor, montate u╚Öor ╚Öi dac─â este cazul transportate u╚Öor, de exemplu la bunici ├«n timpul vacan╚Ťelor sau la iarb─â verde, unde este de ajuns un copac care s─â-l sus╚Ťin─â. Leaganul din lemn, mai ales la un pre╚Ť accesibil, cu reduceri ├«n timpul verii, poate aduce un aport deosebit la dezvoltarea copiilor. Prin mi╚Öcarea de balansare care se produce ├«n timpul jocului, cele dou─â emisfere cerebrale se armonizeaz─â, fapt, care va duce la dezvoltarea cognitiv─â ╚Öi motorie a copiilor la r├óndul lor. Dar nu este de neglijat nici bucuria provocat─â de jocul cu leag─ânele din lemn. Ele fiind adaptate v├órstei copiilor (cu sau f─âr─â bare laterale de sus╚Ťinere), ei se pot juca cu acestea f─âr─â riscul accident─ârii.

Leaganele din lemn

pot fi colorate sau s─â aib─â culoarea natural─â a lemnului, vopselele folosite sunt testate, ele fiind acceptate ├«n mediul copiilor. Profita╚Ťi de reducerile de sezon!

Related Posts