Magazin online de juc─ârii din lemn

Leagan din lemn pentru cei mici

[ux_banner height=”500px” bg=”12952″ bg_size=”orginal” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)” bg_pos=”52% 65%” link=”https://www.jucariionline.eu/produse/leagan-colorat-cu-suport/”] [text_box width=”40″ width__sm=”60″ position_x=”80″ position_y=”95″ text_align=”right”]

Leagăn colorat cu suport 

[button text=”Cump─âr─â acum!” icon=”icon-shopping-cart” link=”https://www.jucariionline.eu/produse/leagan-colorat-cu-suport/”] [/text_box] [/ux_banner]

Leaganele din lemn

sunt folosibile atât în interior cât și în exterior. Avantajul lor este, că se pot suspenda ușor și sigur, este nevoie doar de niște cârligi tari și imediat leagănul se poate muta ușor.
Faptul, c─â materia lor este lemnul, sus╚Ťine ideea rezisten╚Ťei, deoarece lemnul nu se deterioreaz─â nici de la soare, nici de la ploaie sau ger.
Jocul cu leag─ânul este benefic copiilor mici, le ajut─â dezvoltarea, mai bine zis armonizarea celor dou─â emisfere cerebrale. Dar sigur, nu acest lucru motiveaz─â pe cei mici s─â se leg─âneze, ci distrac╚Ťia, pe care ofer─â mi╚Öcarea de balansare/leg─ânare.

Leaganele din lemn

pentru cei mai mici au bare de siguran╚Ť─â, pot avea culori alese pentru b─âie╚Ťi sau feti╚Ťe. Pentru copii mai mari, care deja se leag─ân─â sigur, aceste bare, de care aminteam, nu exist─â. Acest lucru pentru copii mai mari le creaz─â un sentiment de independen╚Ť─â, de ├«ncredere ├«n for╚Ťele proprii.