Labirint din lemn cu animale | Jucarie pentru copii

Labirint din lemn cu animale | Jucarie educativa pentru copii

Prin jocul cu

labirinturi, jucarii pentru copii

, copii trec printr-o experiență intensă de joc. labirintul în sine, indiferent ce formă ar fi luat, este o provocare strategică pentru copii, sau nu numai pentru ei. În rândurile copiilor mai mari sunt populare labirinturile desenate, dar pentru copii mai mici este foarte recomandat jucăria tip labirint pentru copii în care traseul de rezolvare poate fi parcursă de mai multe ori. Prin parcurgerea repetată a traseului de rezolvare, copii devin mai siguri pe ei și totodată li se dezvoltă motricitatea fină, coordinația ochi-mâini, atenția și perseverența.

Labirinturile jucarii pentru copii din lemn

cu magneți sunt adorate de copii de 3-5 ani. Pentru traseu există mai multe biluțe colorate din metal, care cu ajutorul bățului magnetic pot fi conduse de la început până la destinație. Aceste jucării au diferite forme atrăgătoare (mașinuță. pisică, ursuleț ș.a.), și antrenează copii fără să observe efortul depus pentru rezolvare.
Pentru copii mici există și alte forme de labirinturi, de exemplu Labirintul mini cu animale, unde se trece prin labirint cu ajutorul unui mâner de lemn. La fel există și în cutiile tip 5 în 1.