Magazin online de juc─ârii din lemn

Labirint din lemn cu animale | Jucarie pentru copii

Labirint din lemn cu animale | Jucarie educativa pentru copii
[ux_product_flip ids=”5026,8778,5970″]

Prin jocul cu

labirinturi, jucarii pentru copii

, copii trec printr-o experien╚Ť─â intens─â de joc. labirintul ├«n sine, indiferent ce form─â ar fi luat, este o provocare strategic─â pentru copii, sau nu numai pentru ei. ├Än r├óndurile copiilor mai mari sunt populare labirinturile desenate, dar pentru copii mai mici este foarte recomandat juc─âria tip labirint pentru copii ├«n care traseul de rezolvare poate fi parcurs─â de mai multe ori. Prin parcurgerea repetat─â a traseului de rezolvare, copii devin mai siguri pe ei ╚Öi totodat─â li se dezvolt─â motricitatea fin─â, coordina╚Ťia ochi-m├óini, aten╚Ťia ╚Öi perseveren╚Ťa.

Labirinturile jucarii pentru copii din lemn

cu magne╚Ťi sunt adorate de copii de 3-5 ani. Pentru traseu exist─â mai multe bilu╚Ťe colorate din metal, care cu ajutorul b─â╚Ťului magnetic pot fi conduse de la ├«nceput p├ón─â la destina╚Ťie. Aceste juc─ârii au diferite forme atr─âg─âtoare (ma╚Öinu╚Ť─â. pisic─â, ursule╚Ť ╚Ö.a.), ╚Öi antreneaz─â copii f─âr─â s─â observe efortul depus pentru rezolvare.
Pentru copii mici există și alte forme de labirinturi, de exemplu Labirintul mini cu animale, unde se trece prin labirint cu ajutorul unui mâner de lemn. La fel există și în cutiile tip 5 în 1.