Jucariionline – Magazin online de jucarii

Jucarii online – magazin de jucarii

vă invită la cumpărături pentru a procura jucării din lemn dintr-o categorie vastă. Aici se pot găsi jucării pentru toate vârstele, de la bebeluși până la adulți.
Care ar fi cele mai îndrăgite jucării; Nu se poate decide, pentru că știm bine, că fiecare nivel de dezvoltare are specificul său cel mai iubiit.
Astfel, pentru bebeluși Mr. Lester recomandă zornăitoare, accesorii pentru camera copiilor și jucării de tras și de împins. Pentru vârsta preșcolară avem cele mai variate jucării, de la jucăriile educative cu o foarte vastă gamă până la jucăriile pentru dezvoltarea abilităților creative. Jucăriile educative (puzzle-uri, jucării de căutarea, jucării din domeniul matematicii,formelor, jucării muzicale) țintesc competențele cognitive ale copiilor, dar nu numai. Competențele motrice sunt dezvoltate de jucării de condus bile sau jucării de înșirat, etc.
La

Lester, magazin online de jucarii

copiilor sunt dedicate și jucării tip mobilier pentru căsuța copiilor sau cu accesorii care fac ca acestea să devină locul jocurilor de rol preferate ale copiilor. Iar dacă nu aveți destul loc pentru mobilierul sus amintit, atunci Mr. Lester vă recomandă casute de papusi cu mai multe nivele, mobilate deplin.