Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucariile din lemn care au in constructia lor bile

Jucariile din lemn care au in constructia lor bile
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”119″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Jucariile din lemn care au în constructia lor bile

, pot fi diferite. De exemplu, pot fi jucării de condus bile, care ausuport de forme atrăgătoare și aurolul de a ajuta dezvoltarea motorie fină a copiilor.

Jucariile de condus bile

potfi introduse la copii mici de la vârsta, când stau așezat ușor, deoarece nu reprezintă un pericol de accidente, bilele fiind fixate bine pe suportul lor în formă de șirag curbat.
Alte forme de

jucarii din lemn

cu bil─â sunt acelea, care au un set de bile metalice colorate introduse sub o plac─â transparent─â, iar bilele pot fi mi╚Öcate cu ajutorul unui ÔÇ×creionÔÇŁ magnetic. Aceast─â juc─ârie func╚Ťioneaz─â ╚Öi ca labirint, ╚Öi este juc─âria preferat─â a copiilor de 5-6 ani. Suporturile de obicei au forme de animale, ma╚Öini, forme ├«ndr─âgite de copii,
Bilele din lemn mai apar și la alte

jucarii din lemn, cum ar fi seturile de ├«n╚Öirat, acele bile func╚Ťioneaz─â ca ni╚Öte m─ârgele ╚Öi este dedicat copiilor care ├«n╚Ťeleg, c─â aceste bile nu pot fi ├«nghi╚Ťite sau b─âgate ├«n nas sau urechi, ei sunt copii peste 5 ani.

Related Posts