Magazin online de jucării din lemn

Jucării de tras și împins

[title text=”Jucării de tras din lemn” link_text=”mai multe” link=”https://www.jucariionline.eu/categorie-produs/jucarii-pentru-bebelusi/jucarii-de-tras/”] [ux_products type=”masonry” cat=”750″ products=”10″ out_of_stock=”exclude”] [title text=”Jucării de împins” link_text=”mai multe” link=”https://www.jucariionline.eu/categorie-produs/jucarii-pentru-bebelusi/jucarii-de-impins/”] [ux_products type=”masonry” cat=”131″ products=”23″ order=”asc” out_of_stock=”exclude”]

Jucăriile de tras și de împins sunt jucăriile special create pentru vârsta timpurie. Mai exact pentru copii, care deja merg foarte ușor, fără sprijin, pot parcurge distanță mai mare, doar că se plictisesc de la mers. Ei sunt, care se bucură enorm să aibă jucării companie, cum sunt la început jucăriile de tras și de împins.
Jucăriile de tras nu necesită abilități deosebite din partea copiilor. Se prind de un șnur și pot fi trase după ei. Acestea de obicei sunt animale, figuri hazlii, care sunt dotați cu patru roți, pentru a putea fi trase. În timpul mersului, pot da sunete având elemente mobile racordate la roți.

Jucariile de impins

se pun în mișcare cu ajutorul unui băț de 40-60 cm, potrivit copiilor. Rolul lor este asemănător

jucariilor de tras

, distrează copii și distrag atenția de la plictiseala și oboseala mersului pe jos pe distanță mai mare, mai ales a copiilor care sunt obișnuiți su deplasarea cu mașina. Utilizarea acestor jucării de împins necesită oarecare efort, pentru că ele trebuie să fie menținuți în față, echilibrați pe cele două roți ale lor. Această jucărie dezvoltă mușchii mâinilor și brațelor, precum și coordonația mâini-ochi-picioare.

Related Posts