Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucarii pentru copilul de 1 an | Pre╚Ťuri mici

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”zornaitoare-lantisoare-suzete” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Jucariile bebe de un an

sunt foarte importante pentru dezvoltarea abilit─â╚Ťilor elementare ale copiilor mici. Ei trebuie s─â intre ├«n contact cu juc─ârii colorate, interesante, care de cele mai multe ori atrag aten╚Ťia celor mici ╚Öi prin sunete specifice, diferite de la o juc─ârie la alta pe l├óng─â forma lor care este accesibil─â copiilor pentru a le prinde ╚Öi a pune ├«n mi╚Öcare.
Cele mai răspândite

jucarii bebe pentru copii de un

an sunt zorn─âitoarele, care se pot prinde cu u╚Öurin╚Ť─â. Zorn─âitoarele din lemn sunt rezistente. Se ╚Ötie c─â copii le arunc─â cu mult drag afar─â din p─âtu╚Ť pentru a-╚Öi atinge scopul de a se juca cu cineva – pl├óng ╚Öi adultul sau copilul din apropiere le alint─â durerea cu ├«napoiarea juc─âriei bebe, sau orice fel de juc─ârie. Astfel reu╚Öesc s─â c├ó╚Ötige parteneri de joc foarte simplu.
Zornăitoarele din lemn sunt colorate cu culori vii, ocazie pentru a începe să denumească adultul culorile și să arate celui mic, sunetele, zornăiturile fiind diferite de la o jucărie la alta, vor motiva copii mici să fie atente la sunete, dezvoltându-se automat auzul lor.

Related Posts