Jucării pentru bebeluși

Cercetările au confirmat că

jucarii pentru bebelusi din lemn

ajută la dezvoltarea văzului, auzului, simțului tactil și abilităților motrice. Astfel poți începe dezvoltarea deprinderilor micuțului tău de la o vârsă foarte mică prin joacă. Jucăriile pentru bebeluși trebuie să îndeplinească cerințe speciale în privința siguranței. Cel mai important este, ca jocurile pentru bebeluși să nu aibă piese libere mici, să nu aibă colțuri ascuțite și să fie solide. Jucăriile cu siguranță vor fi gustate de bebeluși, astfel trebuie să fie și non-toxice. Pentru a evita orice accident, asigură-te că jucăria aleasă este potrivită pentru vârsta copilului!

Jucarii pentru bebelusi 3 luni

În primele trei luni, bebelușii dobândesc experiențe prin simțuri. În această perioadă joaca comună cu părinții este principalul furnizor de informații care afectează dezvoltarea mentală, spirituală și fizică. Jocurile de bază la această vârstă fragedă sunt aproape instinctive pentru orice mamă, legănarea în brațe sau în balansoar, mângâierea, întoarcerea pe burtică. Să nu uitam nici de plimbările în natură sau de grimasele făcute pentru bebe. În această perioadă văzul este încă în plină dezvoltare, astfel este important să oferim bebelușului posibilitatea de a observa diverse obiecte, precum jucăriile. Aceste jucării ar trebui să fie ușoare de recunoscut prin forma și culorile vii. Dacă mișcăm jucăriile de la dreapta la stânga, apoi în toate direcțiile micuțul o să urmărească pe acestea cu ochii. Să încurăjăm copilul să întoarcă capul în direcția acestora, astfel dezvoltând atât văzul, cât și abilitățiile motrice. Ce jucării sunt ideale până la vârsta de 3 luni? Zornaitoarele, clopotele și jucăriile care scot sunete vor stârni interesul bebelușului cu siguranță. De exemplu, jucăria zornăitoare bebe roșie cu siguranță o să captiveze atenția micuțului prin culorile vii și prin sunet. Joaca pentru bebelușii între vârstele 4-6 luni începe să se diversifice. Activitatea copilului devine tot mai intensă. Putem dezvolta văzul și coordonarea ochi-mână prin diferite practici simple. Să așezăm jucării în fața bebelușului, pe care la început va observa, apoi o să atingă. Putem așeza diferite jucării la o distanță, care necesită întinderea mâinilor, sau chiar deplasarea micuțului. În această perioadă bebelușii sunt foarte curioși, astfel o să pună în guriță toate jucăriile. Pentru a evita orice accident, este important, ca jucăriile să fie non-toxice și fără margini ascuțite.
Baston rumba
Baston rumba
Jucarii pentru bebelusi din lemn – 6 luni – 1 anDupă vârstă de 6 luni nu o să mai poți opri bebelușul din joacă. O să învețe să meargă de a bușilea, astfel spațiul necesar pentru joacă va crește semnificativ. Bebelușii își dau seama ca diversele obiecte scot sunete dacă sunt atinse. O să aplice toată forța pe obiecte, astfel jucăriile de lemn sunt cele mai robuste jucării care pot face față solicitărilor.Jucarii bebe 1 an – 3 aniÎn această perioadă gama de jucării recomandate pentru bebeluși este extrem de variată. Copiii deja știu să meargă în două picioare, înțeleg și vorbesc câteva cuvinte. Jocurile care necesită mișcare vor fi preferatele lor. După vârstă de 1 an, bebelușii au o coordonare bună de mâini, astfel o să joace cu voie bună cu jocurile de îndemânare. Cele mai populare jucării între vârstele 1-3 ani sunt jucăriile de împins, puzzle-urile cu mâner și puzzle-urile înălțate. Mulți cred că bebelușii sunt prea mici, astfel nu se pot juca, dar de fapt pentru ei fiecare minut este joacă. Doar de noi depinde dacă valorificăm joaca în vederea dezvoltării abilităților de bază al copilașului. Jucăriile educative pentru bebeluși îți vor fi de ajutor de la cea mai fragedă vârstă. Jucarii pentru bebelusi fabricate din lemn sunt viu colorate, cu contrast puternic și cu teme vesele pentru a fi captivante. Alege acum jucăria potrivită vârstei bebelușului tău din magazinul online de jucării Lester. Beneficiezi de transport gratuit la domiciliu pentru comenzile de peste 189 lei!
Buburuză – puzzle înălțat
Buburuză – puzzle înălțat
Maimuță de împins
Maimuță de împins
Animale sălbatice - tablă cu forme
Animale sălbatice – tablă cu forme
Jucarii pentru bebelusi din lemn