Magazin online de jucării din lemn

Jucării pentru băieți de 3-5 ani

[ux_image id=”7205″ link=”http://jucariionline.eu/”] [ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”colectie-de-trenulete” products=”12″ orderby=”price” out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”] [ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”masinute” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”] [ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”cuburi-de-construit” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”] [divider width=”small”]

La vârsta de 3-5 ani, se disting deja jucăriile pentru fetițe de cele pentru băieți. Există unele excepții, dar marea majoritate a copiilor de această vârstă sunt orientați de societate către anumite categorii de jocuri chiar implicit. Să luăm de exemplu cadourile care se cumpără copiilor de vârsta preșcolară. Nu se aude, ca un băiat de ziua lui primește o păpușă, iar fetițele ar primi mașinuțe. Exigența părinților, de a se comporta aproape la fel se impune în jurul vârstei școlare și în primul rând băieților: de ex. să ajute la gătit, la spălatul vaselor etc. și băieții, Pentru fetițe este și mai rău, ele ajung aproape la vârsta matură, când li se cere sau li se oferă activități specifice sexului opus.
Băieților este de la sine înțeles, că li se cumpără mașinuțe, fie ele de oricare tip, numai să aibă roți, care să se învârte… Sigur jucăriile de lemn și aici au o valoare reală, deoarece nu se strică ușor, sunt foarte rezistente, chiar și la ”accidente”-le frecvente, care se întâmplă foarte des și cu mare tărăboi, la marea bucurie a băieților virtuoși.
O categorie foarte îndrăgită este cea a trenulețelor de lemn, din care avem o serie întreagă. Șine, macazuri, poduri, stații și multe alte elemente ale diferitelor seturi fac ca ele să fie îndrăgite. Zic eu, că și fetelor le place să se joace cu colecțiile de trenulețe care se pot completa cu elemente noi dacă este cazul.

Jucariile de construit

sunt recomandate atât fetițelor, cât și băieților, ele contribuie la dezvoltarea motricității fine ai copiilor, la creativitatea lor și la câștigarea unor experiențe în privința stabilității elementelor îmbinate. Formele și culorile

jocurilor educative

/de construit sunt apropiate copiilor, prin jocul cu ele copii se dezvoltă armonios.

Related Posts