Magazin online de juc─ârii din lemn

Juc─ârii Montessori

[ux_image id=”5493″] [divider width=”small”]

Jucarii Montessori

reprezint─â o categorie important─â de juc─ârii pentru dezvoltarea copiilor. Aceste juc─ârii vizeaz─â v├órsta fraged─â a copil─âriei ╚Öi urm─âresc dezvoltarea intelectual─â a copiilor. Montessori, mare pedagog reformator, recunoa╚Öte c─â copii trebuie s─â desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťi prin care dob├óndesc obi╚Önuin╚Ťe pozitive fa╚Ť─â de munca cotidian─â ├«n func╚Ťie de interesul copilului. Ea a creat materiale educa╚Ťionale, de fapt juc─ârii, care ajut─â dezvoltarea individual─â a copiilor.

Jucariile Montessori

sunt recomandate ╚Öi bebelu╚Öilor, ╚Öi imediat putem ├«ncepe cu turnurile de cercuri, care de obicei se termin─â ├«n figuri de animale. Aceste cercuri pot fi explorate de copii mici, iar peste v├órsta de 2 ani ei vor recunoa╚Öte, c─â diferen╚Ťele dintre cercuri au o anumit─â logic─â ╚Öi se vor str─âdui s─â redea forma original─â de piramid─â. Aceste piramide sunt unele dintre cele mai educative juc─ârii de lemn pentru cei mai mici copii.
Eviden╚Ťiem juc─âriile Montessori tip de construit (ex. Circ, Insecte, Ora╚Ö), care sunt construc╚Ťii verticale cu ajutorul unor tije ╚Öi ilustra╚Ťii sau care se separ─â cu pl─âci orizontale. Aceste juc─ârii necesit─â perseveren╚Ť─â ├«n activitate din partea juc─âtorilor deoarece aproape fiecare ├«ncercare nereu╚Öit─â este condi╚Ťionat─â de mi╚Öcarea concomitent─â a mai multor piese. Este nevoie de imagina╚Ťie, de creativitate pentru redarea formelor originale, observarea minu╚Ťioas─â a pieselor ╚Öi coordonarea ochi-m├óini cap─ât─â rol important.
Avantajul

jucarii Montessori

este, c─â copii, chiar ╚Öi bebelu╚Öii se pot juca cu ele singuri, este ╚Öi indicat acest fapt, pentru o mai bun─â eficien╚Ť─â ├«n dezvoltarea personal─â a lor. Nu este exclus ajutorul acordat de p─ârin╚Ťi, dar recomandat este, s─â nu ajute ├«n timpul jocului copii, ci s─â acorde ajutor ├«n aranjarea juc─âriilor c├ónd se termin─â jocul. Astfel cei mici singuri vor descoperi ce trebuie s─â fac─â pentru ob╚Ťinerea formei ini╚Ťiale.

[divider width=”small”] [ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”jucarii-montessori” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”] jucarii montessori din lemn

Related Posts