Jucarii montessori din lemn

Cumpără acum!

Printre jucăriile inteligente pot fi enumerate jucăriile montessori din lemn.
Maria Montessori a fost un promotor a jucăriilor inteligente, care sunt capabile să capteze interesul copiilor și care să motiveze copii să dezvăluie secretele jucăriilor. Jocul cu jucarii montessori din lemn este un adevărat proces de învățare în mod autodidact. Copii mici prin activitățile de explorare experimentează care sunt calitățile jucăriei, care sunt elementele care se leagă între ele, care sunt elementele și logica de joc, ideea de bază a jocului.
Copiilor mici le este de mare folos, că jucăriile montessori nu au ecrane, taste, ca sunt niște jucării adevărate în adevăratul sens al cuvântului. Nu sunt jucării demodate deloc, ele captează atenția copiilor mici și risc să spun, că nici nu ar trebui să se joace copii mici cu jucării electronice, mai puțin cu tablete și telefoane. Marea greșeală a părinților este să liniștească copii cu telefoanele mobile și din păcate se distrează pe seama celor mici, care devin dependente repede de aceste ”dădace electronice”.
Mult mai înțelept ar fi să aleagă părinții jucării simple, cum ar fi de exemplu

jucarii montessori din lemn

, care prin simplul lor fel de a fi făcute din lemn apropie copii de natură. Jucăriile din lemn montessori nu sunt complicate, copii nu se plictisesc de ele, deoarece au la bază cercetări profunde de psihologie și de didactică. Maria Montessori a rămas un nume de renume printre reformatorii școlilor, jucăriile inventate de ea sunt moderne și în lumea de azi.

jucarii montessori din lemn

One thought on “Jucarii montessori din lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *