Jucării cu livrare gratuită

Colecție de trenulețe de 22 de piese

S-a terminat goana după jucării prin magazine aglomerate, acum le găsești la distanță de un click! Alege jucării cu transport gratuit pentru copilașul tău din

magazinul online de jucarii

Lester. Îți livrăm la tine acasă universul copiilor în cel mai scurt timp posibil.

Care sunt taxele de livrare?
Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală depăşesc 189 lei. Pentru comenzile sub această valoare costul livrării este 16 lei.

Există o valoarea minimă pentru care pot să comand?
Nu există o valoare minimă a comenzii, însă dacă comanda este sub 189 lei costul livrării va fi 16 lei.

Cum se face livrarea?
Livrăm de luni până sâmbătă prin curierat rapid, aproape oriunde în România. Coletul va fi livrat la adresa menționată și va fi predat personal destinatarului.

Care este programul de livrări?
Vei fi contactat de unul dintre operatorii noștri pentru confirmarea comenzii șia zilei de efectuare a livrării. Comenzile sunt procesateîn ordinea primirii lor în cel mai scurt timp posibil.
Livrarea este posibilă chiar și în zilele de sâmbătă.

Cum primesc coletul?
Curierul o să te contacteze în ziua livării.Pe AWB (documentul de transport) vor fi trecute datele tale de contact, astfel este foarte important să completezi la comandă numărul de telefon corect.
Produsele sunt ambalate pentru a asigura manevrarea și livrarea lor în cele mai bune condiţii.La preluarea coletului, te rugăm să verifici integritatea acestuia. Te rugăm să menționezieventualele probleme privind coleteleîn momentul livrării pe AWB (documentul de transport).

Cum plătesc?
Plata produselor comandate se face la livrare (ramburs). Vei plăti doar în momentul primirii coletului la agentul care livrează produsele tale. Valoarea comenzii va fi cea confirmată și nimic în plus!
Comandă cu încredere!
Beneneficiezi de transport gratuit la jucării în cazul comenzilor în valoare de peste 189 lei!

Jucarii din lemn cu livrare gratuita