Jucarii de lemn cu un singur clic

Nostalgia

jucariilor de lemn

a străpuns lumea tehnicii moderne. Din ce în ce mai mulți părinți își dau seama, că nu este în regulă, că copii mici încep să se joace pe tabletă în locul unor

jucarii din lemn educative

extrem de valoroase, care ajută copiii să treacă prin fiecare fază a dezvoltării jocului. Jocurile electronice nu pot ține locul jucăriilor propriu zise, deoarece nu slujesc dezvoltarea armonioasă a copiilor. Este foarte important, ca un copil mic să aibă jucării estetice, rezistente uzului încă de la faza de manipulare a obiectelor, care vor ajuta declanșarea jocurilor mai complexe la timpul lor.
Magazin jucarii online
Lemnul, ca parte a naturii a fost mereu aproape de om,pentru că este un material extrem de rezistent și poate fi utilizat în nenumărate moduri. Jucarii de lemn sunt foarte îndrăgite de copii, au o căldură emanată și chiar supus uzului frecvent, nu se strică ușor. Cei mici se joacă cu drag cu jucăriile de lemn de împins, cu jucării educative de căutare a formelor, puzzle-urile simple, așezate pe support, iar cei mai mari prefer jucăriile educative de dezvoltare a abilităților, a creativității, a mișcărilor fine.
Magazinul nostru de jucării online, Lester oferă posibilitatea de a comanda jucării de lemn pentru toate vârstele. Regăsim aici jucăriile de condus bile, care ajută percepția spațială a copiilor și antrenează mușchii mici ai mâinilor, jucării educative care vizează dezvoltarea competențelor matematice, jucării de societate, care la rândul lor formează abilitățile sociale ale copiilor. Jucăriile logice sunt dedicate jucătorilor, care nu se plictisesc nici cu jocul solitar, poată să aibă vârsta între 0-99 ani.
O parte interesantă a ofertei noastre reprezintă accesoriile de lemn, care au rolul de a mobila și a înfrumuseța camerele celor mici, dar nu numai. Avem mobilier care corespunde și cerințelor colțurilor jocului de rol din grădinițe, dar și accesorii pentru colțul de creație, cum ar fi paravana pentru teatru de păpuși sau instrumentele muzicale.
Jucăriile tradiționale de lemn dau întâlnire tehnicii pe o platformă electronică, și anume Magazinul de jucarii de lemn online Lester. Cu un simplu clic puteți achiziționa jucăriile care v-au cucerit, iar dacă comanda dumneavoastră depășește 189 ron, aveți și livrare gratuită la adresa indicată.
Vă dorim, să puteți alege jucării educative care să le placă copiilor dumneavoastră, să le folosească cu drag și să se dezvolte armonios jucându-se cu ele. Iar dumneavoastră? Haideți la joacă, intrați în atmosfera copilăriei și simțiți-vă bine, în timp ce copiii vor absorbi dragostea grijulie a dumneavoastră.