Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucarii de lemn cu un singur clic

Nostalgia

jucariilor de lemn

a str─âpuns lumea tehnicii moderne. Din ce ├«n ce mai mul╚Ťi p─ârin╚Ťi ├«╚Öi dau seama, c─â nu este ├«n regul─â, c─â copii mici ├«ncep s─â se joace pe tablet─â ├«n locul unor

jucarii din lemn educative

extrem de valoroase, care ajut─â copiii s─â treac─â prin fiecare faz─â a dezvolt─ârii jocului. Jocurile electronice nu pot ╚Ťine locul juc─âriilor propriu zise, deoarece nu slujesc dezvoltarea armonioas─â a copiilor. Este foarte important, ca un copil mic s─â aib─â juc─ârii estetice, rezistente uzului ├«nc─â de la faza de manipulare a obiectelor, care vor ajuta declan╚Öarea jocurilor mai complexe la timpul lor.
Magazin jucarii online
Lemnul, ca parte a naturii a fost mereu aproape de om,pentru c─â este un material extrem de rezistent ╚Öi poate fi utilizat ├«n nenum─ârate moduri. Jucarii de lemn sunt foarte ├«ndr─âgite de copii, au o c─âldur─â emanat─â ╚Öi chiar supus uzului frecvent, nu se stric─â u╚Öor. Cei mici se joac─â cu drag cu juc─âriile de lemn de ├«mpins, cu juc─ârii educative de c─âutare a formelor, puzzle-urile simple, a╚Öezate pe support, iar cei mai mari prefer juc─âriile educative de dezvoltare a abilit─â╚Ťilor, a creativit─â╚Ťii, a mi╚Öc─ârilor fine.
Magazinul nostru de juc─ârii online, Lester ofer─â posibilitatea de a comanda juc─ârii de lemn pentru toate v├órstele. Reg─âsim aici juc─âriile de condus bile, care ajut─â percep╚Ťia spa╚Ťial─â a copiilor ╚Öi antreneaz─â mu╚Öchii mici ai m├óinilor, juc─ârii educative care vizeaz─â dezvoltarea competen╚Ťelor matematice, juc─ârii de societate, care la r├óndul lor formeaz─â abilit─â╚Ťile sociale ale copiilor. Juc─âriile logice sunt dedicate juc─âtorilor, care nu se plictisesc nici cu jocul solitar, poat─â s─â aib─â v├órsta ├«ntre 0-99 ani.
O parte interesant─â a ofertei noastre reprezint─â accesoriile de lemn, care au rolul de a mobila ╚Öi a ├«nfrumuse╚Ťa camerele celor mici, dar nu numai. Avem mobilier care corespunde ╚Öi cerin╚Ťelor col╚Ťurilor jocului de rol din gr─âdini╚Ťe, dar ╚Öi accesorii pentru col╚Ťul de crea╚Ťie, cum ar fi paravana pentru teatru de p─âpu╚Öi sau instrumentele muzicale.
Juc─âriile tradi╚Ťionale de lemn dau ├«nt├ólnire tehnicii pe o platform─â electronic─â, ╚Öi anume Magazinul de jucarii de lemn online Lester. Cu un simplu clic pute╚Ťi achizi╚Ťiona juc─âriile care v-au cucerit, iar dac─â comanda dumneavoastr─â dep─â╚Öe╚Öte 189 ron, ave╚Ťi ╚Öi livrare gratuit─â la adresa indicat─â.
V─â dorim, s─â pute╚Ťi alege juc─ârii educative care s─â le plac─â copiilor dumneavoastr─â, s─â le foloseasc─â cu drag ╚Öi s─â se dezvolte armonios juc├óndu-se cu ele. Iar dumneavoastr─â? Haide╚Ťi la joac─â, intra╚Ťi ├«n atmosfera copil─âriei ╚Öi sim╚Ťi╚Ťi-v─â bine, ├«n timp ce copiii vor absorbi dragostea grijulie a dumneavoastr─â.

[ux_products columns=”6″ cat=”jucarii-educative” products=”10″ out_of_stock=”exclude”]

Related Posts