Magazin online de jucării din lemn

Jucării din lemn – montessori

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”jucarii-montessori” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Montessori este etern!

Maria Montessori în urmă cu mai mult de un secol a creat o serie de jucării pentru copii mici, care și în zilele noastre își au locul lor binemeritat printre primele jucării ale copiilor. Aceste jucării s-au schimbat în timp, dar ideea a rămas același: copii mici nu trebuie tratați ca niște asimilatori de informații gata, ei trebuie supuși unor experiențe personale, cu ajutorul cărora se dezvoltă conform ritmului propriu.

Jucarii din lemn montessori

sunt colorate, au forme și mărimi diferite și au menirea să dezvolte capacitatea copiilor de adescoperii singuri unele aspecte ale acestor jucării, care le dezvoltă atenția, capacitatea de observare, gândirea logică, simțul estetic.

Jucarii din lemn montessori

pot constitui mereu un cadou pentru un copil, fie fetiță sau băiat, chiar dacă are unul la fel, copilul se va putea juca cu ele, descoperind noi calități ale acestora. Ideea principală este, că copii nu trebuie învățați cum să se joace cu ele, ei trebuie să descopere modul de joacă, relațiile printre elemente, etc.
Jocul cu adevărat educativ este acel joc, care provine din interior. Regulile pe baza cărora se joacă un copil cu jucăriile montessori tot provin din interiorul copiilor. Părinții au datoria de a le oferi șansa autodezvoltării prin procurarea de jucării corespunzătoare. O posibilitate este să ofere jucării din lemn montessori.

Related Posts