Jucării inteligente din lemn

Pentru toate vârstele pot deveni izvorul bucuriilor jucăriile inteligente din lemn. Lemnul, fiind o materie primă senzațională pentru jucării, are 1000 de fețe și își arată pe acestea în forme multiple de jucării.
Chiar și cei mai mici copii vor îndrăgii categoria de jucării din lemn dedicată lor conform vârstei. Astfel, ei vor folosi cu drag zornăitoarele din lemn și jucăriile de împins, care vor ajuta copii să-și exploreze propriile capacități. Se știe, că bazele inteligenței se pun în copilăria mică, deci, să nu credeți, că aceste ”banale” jucării nu au un rol important în dezvoltarea cognitivă a copiilor.

Jucării inteligente din lemn

Copii de 2-4 ani, se joacă și ei cu mult drag cu

jucarii inteligente din lemn

. Ei, deja caută forme, îmbină elementele desfăcute ale unor jucării , fie cu imagini, fie doar forme simple geometrice.Dacă vorbim de îmbinare, să nu uităm nici jucăriile de construit din lemn, care sunt utile copiilor în dezvoltarea creativității dar și a motricității fine.
Puzzle-urile din lemn sunt îndrăgiți de copii de 5-7 ani, care lucrează perseverent la realizarea imaginilor originale. Ei trebuie să fie foarte atenți la micile detalii oferite de imaginile colorate precum și la formele specifice care ajută inteligent în reconstrucție.
Tuturor copiilor între 3-10 ani le plac trenulețele din lemn, mai ales dacă aceștia sunt incluse în seturi care conțin șine, macazuri, stații sau gări, ori alte accesorii specifice. Cu aceste seturi copii își pot crea propria lor lume imaginară în care să călătorească, își exersează roluri, dar se fixează și cunoștințele acumulate din mai multe domenii. Sunt puși să colaboreze cu ceilalți, să facă planuri comune, să participe la realizarea lor.
Copiilor mai mari și adulților la fel le e dor de

jucariile inteligente din lemn

. Tocmai de aceea procură diferite jucării logice din lemn, care le pune mintea la treabă, le antrenează gândirea logică. Să nu uităm însă, că jucăriile de societate , se includ și ei în această categorie. În timpul jocului, jucătorii sunt puși să reacționeze cât mai repede posibil, să calculeze următorul pas. Nu există vârstă superioară!
Jucăriile inteligente din lemn ne fac mai fericiți, ne fac viața mai frumoasă, ne fac mai atenți, mai creativi, mai inteligenți!