Magazin online de jucării din lemn

Jucării de împins pentru copii

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”jucarii-de-impins” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

O categorie aparte a jucăriilor pentru bebeluși reprezintă

jucariile de impins pentru copii

. Acestea sunt jucării speciale doar pentru o categorie de vârstă, și anume cea între 1 an și 2,5 ani. Rolul lor în dezvoltarea copiilor însă este important. Ele stimulează mersul copilului care deja a început să meargă singur. Bățul prins îi dă o siguranță, de parcă ar prinde mâna părintelui. Dezvoltarea motorie este remarcabilă, coordinația mâini – ochi – picioare se dezvoltă armonios odată cu mersul cu jucăriile de împins – menținerea direcției este o adevărată provocare pentru micuți cu ajutorul bățului.

Jucariile de impins

sunt niște figuri distractive, colorate, ca să capteze atenția copiilor mici, de obicei cu elemente mobile racordate la roțile jucăriei, care emană sunete specifice în ritmul mersului. Jucăriile de împins din lemn sunt foarte utile, deoarece rezistă uzului pe diferite terenuri, la care sunt expuși.
Jucăriile de mers, mai au un rol important și în stimularea mersului pe jos pe o distanță mai lungă, de exemplu la deplasările la cumpărături, la terenul de joacă, deoarece distrag atenția copilului de la monotonia și oboseala mersului pe jos.

Related Posts