Magazin online de jucării din lemn

Jucării de împins pentru bebeluși

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”jucarii-de-impins” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Niște figuri de animale pot deveni

jucarii de impins pentru bebe

. Aceste animale cunoscute ( buburuze, broscuțe țestoase, rățuște, cocoși, crocodili, pinguini etc.) sunt îndrăgite de cei mici și sunt încântați să fie însoțite de ei în plimbările lor mai lungi sau doar în timpul jocului în curte sau pe terenul de joacă.
Jucăriile de împins pentru bebe sunt importante în perioada, când bebelușii deja stau bine în picioare și merg cu ușurință și fără ajutor. Pentru bebe aceste jucării pot reprezenta siguranța, pe care au simțit atunci, când erau prinși de părinți de mână – acum ei se prind de mânerul jucăriei de împins bebe, care are o lungime de aproximativ 40 – 55 cm.
Jucăriile de împins bebe ajută copii la trecerea mai ușoară peste monotonia mersului pe jos. Aceste jucării distrează bebelușii cu elemente mobile care emană și sunete specifice în ritmul mersului, fiind racordate de roțile jucăriei.
Lemnul este un material excelent pentru aceste

jucarii de impins bebe

, deoarece este rezistent la uzul extrem la care pot fi supuse.

Related Posts